donderdag 30 juli 2009

Nympha

Af en toe schrijf ik ook uit vrouwelijk perspectief. En toch ben “ik” niet het hoofdpersonage. Dat is Loïs. Zij bestaat echt, al heet ze anders. Loïs is een hartstochtelijke vrouw. Zij laat zich niet controleren. Af en toe kruipt zij onweerstaanbaar in mijn pen. Af en toe kruip ik in haar vel.

Ik vind het zalig met mijn echtgenoot te vrijen: hem in me te voelen, zijn armen om me heen, zijn lijf tegen het mijne, gekoesterd in dat warme nest tussen het bed en zijn lichaam, hem te zoenen, hem te zeggen hoe lief ik hem heb, de geringste verandering van zijn gelaatsuitdrukking gade te slaan, hem in me te voelen spuiten en tenslotte ook zelf te komen.

Maar ik ben erg heet, op het nymfomane af en soms roept mijn verbeelding sterkere beelden op. Dan heb ik meerdere mannen nodig. Liefst zwarten. Met grote lullen. Harde lullen. Stijve lullen. Totaal gefixeerd op mij en op mijn kut, middelpunt en eindpunt, oorsprong en heel-al.

‘Gelukkig’ is mijn man vaak voor langere periodes uithuizig voor zijn werk. En dan overcompenseer ik me voor zijn afwezigheid. Mijn man is zelf een Afrikaan, dus jaag ik niet in zijn kringen, maar elders, waar ik niet gekend ben. Niet dat ik me schaam voor mijn seksuele vraatzucht, maar het is dat ik niet wil dat hij het te weten komt. Ik hou namelijk erg veel van hem.

Weerom was hij echter een paar weken weg. Naar Nigeria, zijn land van oorsprong, waar hij enkele uitvoercontracten moest ondertekenen. Ik besloot mezelf op een weekeinde Brussel te trakteren, niet enkel een mooie stad, maar – wat veel belangrijker was - vooral met een grote Afrikaanse kolonie, voornamelijk uit Kongo, dat tot 1960 Belgisch bezit was. Ik had me een hotelletje uitgekocht in de nabijheid van de Naamse Poort, waar de Afrikaanse wijk Matonge zich bevindt, genoemd naar het gelijknamige stadsdeel in Kinsjasa ,de Kongolese hoofdstad. Ik had het geregeld zodat ik aankwam in de late namiddag. Ik vertroetelde mezelf met een heet bad, en een uitgebreid etentje voor ik afzakte naar de kleine Afrikaanse bars in de Waversesteenweg.

Bij de eerste die ik voorbij stapte zag ik van de buitenkant en door het raam een drietal jonge Afrikanen aan het deurtafeltje zitten. Ik twijfelde niet en stapte naar binnen. Ik zette me op een hoge kruk aan de toog, een duidelijk signaal dat ik benaderd mocht worden. Ik had me aan de zijkant gezet, zodat ik mijn profiel gaf en ik kon zien dat de mannen me bekeken. Met mijn rode haren en lange blote benen, wist ik dat ik de moeite was om bekeken te worden. Ik hoopte enkel dat het niet bij kijken alleen zou blijven. Ik stond op het punt de moed op te geven tot er uiteindelijk toch eentje zijn moed bij elkaar harkte, rechtstond, op me afkwam en naast me plaatsnam.
“Je peux vous offrir quelque chose mademoiselle?”, vroeg hij beleefd.
Mademoiselle? Juffrouw? Ik lachte inwendig. Hij kon onmogelijk meer dan achttien zijn, dus was ik haast oud genoeg om zijn moeder te zijn. Misschien trachtte hij met dat mademoiselle de leeftijdskloof tussen ons te overbruggen.
Ik had begrepen dat hij me iets te drinken wou aanbieden Veel verder dan dat en mademoiselle reikte mijn kennis van het Frans echter niet. Dus antwoordde ik in het Engels “Thank you. A white wine please.” Hij bestelde de wijn bij de bardame, een dikke negerin met een kleurrijke waxjurk aan.
Toen vroeg hij, ook in het Engels, en met een spoor van minachting in zijn stem: “Je houdt van zwarte mannen, is het niet?”. Kijk. Dat werd ik kwaad van. Enerzijds wou hij me versieren, anderzijds vond hij me blijkbaar een del omdat ik me afgaf met negers. Dacht hij nou dat ik zou zwijmelen? Ik keek hem straal aan.
“Hoe kom je daar bij?”
“Omdat hier haast nooit blanke vrouwen komen.”
“En degene die hier komen, komen dus om opgepikt te worden?”
“Meestal ja.”
“Is daar dan iets mis mee?”
“Neen. Helemaal niet.” Hij keek beduusd.
“Omdat je het met laatdunkende stem zei. Vind je soms dat blanke vrouwen die op zwarte mannen vallen zich verlagen? Je bent toch niet racistisch?”
“Neen. Natuurlijk niet”, zei hij verdedigend.
“Maar om op je vraag te antwoorden. Ik val inderdaad op zwarte mannen.”
Er viel een stilte.
“Pik jij soms blanke vrouwen op?”
“Hoezo?”
“Nou ja. Je zei dat hier soms blanke vrouwen komen om versierd te worden.”
“Ja.”
“Heb jij er dan nog nooit eentje versierd?”
“Neen”. Zijn blik was schaapachtig.
“Val je dan niet op blanke vrouwen?”
“Toch wel. Maar…ze verkiezen oudere mannen.”
“Volgens jou val ik dus niet enkel op zwarte mannen maar ook nog eens op jonge mannen.”
“Hoe dan?”
“Omdat je je kans met me gewaagd hebt.” Ik lachte.
“Je bent zeer mooi.”
“En je vrienden hebben je uitgedaagd?” Ik lachte nogmaals.
“Ja”, gaf hij toe.
“En nu?”
“En nu?”
“En nu ja. Ga je niet trachten me te verleiden?”
Hij wist niet onmiddellijk wat te zeggen. Ik hield wel van die jeugdige verwarring.
“Je zou me complimentjes kunnen geven en trachten me lichtjes dronken te maken. Vrouwen zijn gewilliger dan, wordt wel eens verteld.”
“Is dat dan wat je wil? Complimentjes en dronken gevoerd worden?”
“Je kan altijd proberen of het werkt”.
“Je bent zeer mooi.”
“Dank je.”
“Wil je nog iets drinken?”
“Neen. “ Ik lachte nogmaals. ”Misschien kan je een andere aanpak proberen.”
“Ben je met me aan het spelen?”, vroeg hij, een tikje boos nu.
“Neen hoor. Dat mag je niet denken. Ik vind je een mooie jongen.” Bij die woorden legde ik een hand op zijn jeansknie.
En keek hem in de ogen.
“Waarom vraag je me niet eenvoudigweg of ik met je naar bed wil?”
“Wil je dat dan?”
“Dat heb ik niet gezegd. Je moet het wel eerst vragen.”
Hij aarzelde zichtbaar.
“Ben je soms bang dat ik neen zal zeggen? Je zal het nooit weten als je het niet vraagt.”
“Ik zou het zalig vinden als jij met me naar bed zou gaan.”
“Is dat zo?”
“Ja”. Hij had het ernstig gezegd. Hij meende het plots. Ik was zeker dat hij bij dat “ja” een erectie voelde opkomen.
Ik zei niets. En bleef hem aankijken. Wie kon er weerstand bieden aan zo een blik.
“Wil je met me naar bed?”, vroeg hij tenslotte.
“Ja.” En dan voegde ik er zwoel aan toe. “En met je vrienden ook”.
Zijn mond viel bijna open. “Ben ik nou opnieuw in je achting gedaald? Omdat ik niet enkel met zwarte mannen en jonge mannen maar ook nog eens met meerdere mannen wil neuken?” Neuken. Fucking. Het hoge woord was eruit. Ik zag de barvrouw reageren. Want dat ene Engelse woord kende ze natuurlijk wel. Ze zei echter niets.
“Neen”, antwoordde hij op mijn vraag. Maar hij dacht van ja. Hij vond het een ontzettend geil idee. Ik merkte wel dat hij me niet langer als een persoon, maar als een seksobject beschouwde.
“Je moet nog veel leren.” Hij keek verrast dat ik zijn gedachten zo makkelijk had geraden. “En van mij moet je leren dat ik een vrijgevochten vrouw ben.”.
Zijn gezicht veranderde. Hij had het begrepen. “Sorry,” zei hij.
Ik drukte een vinger tegen zijn lippen. “Het is goed zo. Ga nou maar naar je vrienden.”
Hij keek sip. Waarschijnlijk omdat hij dacht dat ik hem wegstuurde.
“Neen gekkerd. Vertel aan je vrienden dat ik seks met jullie wil.”
Hij stapte naar het tafeltje toe. Aan hun ongelovige gezichten zag ik dat ze meenden dat hij hen in de maling nam. Hij wenkte me.
Ik ging naar ze toe. “Mijn vrienden willen me niet geloven”, zei hij. Ik boog me voorover en plaatste mijn handen op het tafelblad zodat ze een eind in mijn bloes konden kijken. “Nochtans is het waar”, zei ik zwoel. “Ik ga jullie vriend lam neuken.”. Ze keken afgunstig. “En jullie ook.”
Ik kwam overeind en opende de deur “Wie me liefheeft volge mij”, zei ik over mijn schouder en stapte naar buiten.
En volgen deden ze. Ze wisten zichzelf niet goed een houding te geven; en lieten dus met zijn drieën achter me, als een stel leerlingen achter de juf. In zekere zin was ik ook hun juf. Want ik zou hen zeer zeker een aantal dingen bijbrengen.
Het meisje achter de hotelbalie keek met afkeurende blik naar me toen ik met de drie jongens in mijn kielzog naar binnen stapte. Vermetel zei ik ”Ben je soms jaloers?”. Ze sloeg de blikken neer.

“Kleed je voor me uit”, zei ik toen ik de kamerdeur achter me had dicht getrokken. Terwijl ze dat deden, nam ik wat tijd om hen beter te observeren. Ze waren alledrie in hun late tienerjaren en knap, op een zwarte manier. De eerste was kaalgeschoren en gespierd als een bokser, de tweede droeg zijn haar kort en kroezend, en de derde, degene die me had aangesproken, had dansende rastavlechtjes. Ze stonden er wat verloren bij toen ze naakt waren, duidelijk onwennig in elkanders gezelschap in hun blote en vooral stijve flikker. Voor mij waren ze haast ontroerend in hun opwinding. Ze hadden mooie pikken, met eikels zo zwart als de huid waaruit ze waren gedrongen. Ik voelde hoe mijn tepelhoven kippenvel kregen in mijn bh.

Ik kleedde me om mijn beurt voor ze uit. Tot ik naakt voor ze stond. Ik zag hen kijken, van mijn gezicht, naar mijn zware borsten, naar mijn geslacht, kaalgeschoren op een ros plukje haar na, naar mijn benen, en dan weer naar mijn borsten. Voorspelbaar.

“Je hebt mooie borsten”, zei vlechtjeskapsel. “Zeg maar tieten”, zei ik, want dat was wat hij dacht. En dan “Kijken mag. Aankomen ook”. Kaalschedel kwam op blote voeten naderbij, boog zijn hoofd en zoog zich met grote lippen vast op mijn linkerborst en –tepel. Mmmmm. Ik rilde en streelde de gladde hoofdhuid. “Ik heb twee tieten hoor”, zei ik speels. Kroeskop kwam naast zijn vriend staan en zoende mijn andere borst. “Kom jij”, riep ik vlechtjeskapsel naderbij. “Ga achter me staan en duw je stijve lul tegen mijn billen aan.”. Hij was duidelijk niet gewoon dat vrouwen grof praatten. Maar hij deed wel wat ik hem vraagde en wreef zijn stijve geslacht tegen mijn billen aan terwijl hij me in de hals zoende. Ik word gek van het contact van een harde penis. En dat was nu niet anders. Meestal heb ik dan meteen zin om te neuken. Maar ik hield me dit keer in. Ik sloot de ogen en genoot van de aanrakingen van hun monden, hun handen en van dat zware zwarte geslacht. Een van de jonge mannen was blijkbaar door de knieën gezakt want opeens voelde ik hoe iemand de gevoelige huid aan de binnenzijde van mij dij zoende. Hij was slecht geschoren, maar ik vond de aanraking van die stoppelige wang heel prettig. Nu voelde ik zijn adem tegen mijn poesje. En dan scheidde hij mijn schaamlippen met een lenige tong. Met het tipje prikkelde hij de ingang van mijn vagijn, en gaf dan een lange haal door de sleuf van mijn kut om tegen mijn klit aan te tikken. “Lekkeerrrrr”, kreunde ik, de ogen opnieuw openend. “Kom met me op bed liggen”.

Ik strekte me uit op mijn rug. Kaalschedel, want hij was het, kwam tussen mijn dijen postvatten en hervatte zijn gelik. Hij had een goede mond en een nog betere tong en had met spoedig aan het zuchten en kronkelen van genot. Ik kreunde luidruchtiger dan ik normaal zou doen, want ik wilde de andere jongens nog verder ophitsen. Ze stonden voorlopig naast het bed en keken naar mij, naar mijn naakte tieten en het glimmende hoofd van hun vriend tussen mijn dijen, terwijl ze bijna verstrooid met hun penis speelden. Ze waren om in te bijten.

“Kniel naast me”, fluisterde ik heetgebakerd en schoof een paar kussens onder mijn hoofd en schouders, zodat ik wat hoger kwam te liggen. Ze kwamen aan weerszijden van me zitten, de billen op de kuit. Ik boog mijn hoofd zijwaarts en stulpte mijn lippen rond de lul van vlechtjeskapsel terwijl ik mijn hand om de schacht legde en de huid nog verder naar omlaag trok. Ik hield van de masculiene smaak, die me regelrecht naar het hoofd steeg, en zoog vurig op de eikel. Hij kreunde luidop. Ik liet hem uit mijn mond ontsnappen en boog mijn hoofd naar de penis van zijn vriend, die ik dan in de mond nam. Zijn pik was een stuk kleiner. Ik kon er mijn mond helemaal overheen schuiven tot mijn lippen de wortel van zijn lul raakten. Ik mondneukte hem enkele tellen lang en liet hem dan weer los. Beide penissen glommen van mijn mondsappen. Ik nam ze alle twee stevig in een vuist en plooide ze door, de eikels tegen elkaar wrijvend. Ze rilden allebei, verrast door de aanraking van een andere eikel. Ik bleef ze tegen elkaar duwen en likte tegelijkertijd over de gezwollen eikels, terwijl ik ze aftrok, de huid over de hele lengte van hun schacht afstropend, en met mijn vuist telkens hard tegen de zware ballen kletsend.

Ik was bloedheet inmiddels. “Ik wil je in me”, zei ik schor tegen de jongen die me aan het likken was. Ik liet de pikken los en trok hem boven op me. Hij was de meest gespierde van de drie en ik vond het zalig zijn gewicht op me te hebben, zijn bezwete lucht te ruiken, en te voelen hoe mijn tieten onder zijn borstkas geplet werden. Ik bracht een hand tussen onze lijven. Mijn hand sloot zich rond zijn machtige geslacht, dat ik met ontzettend veel wellust in me leidde. Ik kon een gilletje niet onderdrukken, want hij vulde me helemaal. Zijn gezicht bevond zich vlak bij het mijne. “Heerlijk”, zuchtte ik in een lang uitgesponnen kus. Mijn handen streelde over de brede schouders, de rug en tenslotte het kontje dat lekker strak was. Het was zalig de stotende bewegingen van zijn bekken in zijn billen te voelen. Hij nam me met diepe lange halen, en droeg telkens hij helemaal in me stak, zorg zijn buik dicht tegen de mijne aan te drukken om mijn klit te stimuleren. Ik zette mijn nagels diep in zijn vlees, want het plezier was onduldbaar. Dan trok ik de billenhelften van elkaar, streelde de warmvochtige binnenkant van de bilspleet en masseerde een vingerkootje in zijn anus, de darmwand oprekkend en prikkelend. Hij genoot er sterk van in zijn kontje gevingerd te worden, want hij begon me harder te nemen, geleid door mijn vinger in hem. Ik genoot met volle teugen, en ook van het zicht van die twee stijve piemels, waaraan vlechtjeskapsel en kroeskop hard sleurden. Hoezeer ik ook opgewonden word van het zicht van een spuitende lul, toch bad ik vurig dat ze niet zouden komen. Want ik wilde niet inslapen voor ik ze alledrie in me had gehad.

Aan het verdikken van zijn penis in me, voelde ik dat kaalschedel bijna zo ver was. Zijn gezicht was verkrampt want ik zag dat hij zijn best deed om zijn orgasme op te houden. Mannetjesputter. Voor mij hoefde hij zich immers helemaal niet in te houden. Ik vind het fantastisch als mijn minnaar in me komt. “Laat je gaan”, zei ik lief tegen hem. “Ik wil dat je in me komt”. Zijn gezicht ontspande zich om dan onmiddellijk weer te verstijven. “Ik kom”, gromde hij. En ik voelde hem in me spuiten. Heerlijk. Ik streelde hem heel de tijd dat hij in me kwam en kwam en kwam. En gaf hem, toen hij helemaal was leeg gebloed in me, een natte tongkus met open mond.

Hij trok zich uit me terug. Met verliefde ogen en met een tikje weemoed keek ik naar zijn geslacht, dat zelfs nu het zinderogen verslapte, nog steeds zwaar en indrukwekkend bleef. Een tweede minnaar, die met het kroeskopje, maakte zich al klaar om zijn plaats in te nemen. Dat had ik echter zo niet begrepen.

“Ga op je rug liggen schatje”, vermomde mijn poeslieve stem het bevel in een smeekbede. Hij was de jongste van de drie, waarschijnlijk de broer van vlechtjeskapsel, gezien de opvallende gelijkenis. Ik schatte hem op zeventien. Hij was erg knap op een zoete jongensachtige manier. Ik besloot hem een ritje te bezorgen dat hem lang zou heugen.

Ik ging schrijlings over zijn middel heen zitten, mijn poesje tegen zijn lul, evenwel zonder hem in me te hebben. Ik plaatste mijn handen met gespreide vingers aan weerszijden van zijn hoofd en liet mijn grote borsten verleidelijk voor zijn gezicht heen en weer wiegelen. Hij hapte verlekkerd naar die vruchten. Ik vond het ontroerend en ook erg opwindend. Ik strekte mijn bovenlichaam met geplette borsten op het zijne uit, steunend op mijn ellebogen, mijn mond een zucht van zijn lippen verwijderd. “Je bent een snoepje”, fluisterde ik terwijl ik van die grote lippen nipte. Er stond licht dons op zijn bovenlip merkte ik op met allesziende ogen en ook zijn zweet was me lief. Toen gaf ik hem mijn mond. Ik moest me inhouden om niet in zijn tong te bijten, zo heet was ik. Ik verloor me in zijn warme en gretige mond, terwijl zijn handen zoekend over mijn schouders, rug en tenslotte billen streelden. Mijn anus schrijnde. Toen hij geen aanstalten maakte om een vinger in mijn poeperd te doen, bracht ik zelf een arm naar achter, legde een hand over een zijne en oefende met mijn middelvinger druk uit op zijn middelvinger zodat het gekromde kootje in mijn kontje gleed. Het kriebelde lekker en droeg nog verder bij tot mijn hartstocht. Nu beet ik wel in zijn tong. Zacht. En in de vlezige lippen. Harder. Hij proefde naar bloed. Hijgerig maakte ik mijn gezicht van het zijne los en keek hem aan. Hij had een verbaasde blik alsof hij zich verwonderde over mijn passie. Ik richtte me half op. “Ik ben heel erg geil”, zei ik en wiste een opwellende druppel bloed van zijn lippen met mijn stijve tepel. Die geste deed hem rillen. Hij boog zijn hoofd naar voren en zoog zijn bloed van de speen. Ik rilde op min beurt.

Ik rechtte mijn bovenlichaam volkomen en schoof naar achter, van zijn penis af, die ik beet nam in een stevige vuist en naar omhoog richtte. “Ik ga je neuken jij lekker ding”, zei ik wellustig. “Oui baise-le”, echode vlechtjeskapsel die zijn hapklare pik naast het bed aan het aftrekken was. Ik hoefde geen licentie Romaanse talen te hebben om te begrijpen wat hij gezegd had: “Ja naai hem”. Ik neeg mijn gezicht opzij en gaf een lik over de diepzwarte eikel. “En straks jij”, zei ik voor ik mijn aandacht opnieuw op de jongen voor me vestigde. Ik liet mijn hand genietend langs de lange schacht glijden. Kaalkop, waarvan de inmiddels weer half omhoog gekomen lul recht voor zich uit wees, was er ook komen bijstaan. “Take my handbag”, beval ik hem in het Engels. Hij was bijdehand, want toen hij mijn schoudertas opende, haalde hij meteen mijn cameraatje tevoorschijn. “Schiet wat plaatjes. Lekker geil”, zei ik. Ik voelde het oog van het fototoestel lichamelijk op mijn kut en op de stijve penis in mijn hand inzoomen. Het wakkerde mijn opwinding nog verder aan. Kaalschedel drukte naarstig af terwijl ik me liet zakken over de penis van zijn vriend. Ik kneep mijn vagijnspieren samen zodat kroeskopjes lul over de volle lengte gevild werd. Hij kreunde pijnlijk. Het was heerlijk hem in me te hebben. Ik begon hem niet onmiddellijk te berijden maar liet mijn bekken en mijn billen draaiende bewegingen rond zijn pik en over zijn ballen beschrijven. Toen nam ik hem bij de handen en legde die op mijn borsten. Ik leunde naar voren zodat mijn tieten door de druk van mijn lichaam tegen de palm van zijn handen geperst werden. Mijn eigen handen plaatste ik tegen zijn schouders en begon hem dan met achterwaarts stotend bekken te neuken. Hij genoot zienbaar en uitte dat ook luidkeels. Ik hou van mannen die praten in bed en die me laten horen wat ik met ze doe. “O ja neuk me met die sappige kut van je”, kwijlde hij. “Lekker dier van me”, antwoordde ik. “Ik neuk die mieterse pik van je plat. Ik spijker je ballen tegen de matras. “. Ik liet me weer naar achter leunen en gaf het hem goed en hard zodat hij zich kon verlustigen aan het schouwspel van mijn slingerende tieten. Terwijl kaalschedel nog steeds pornokiekjes van me nam, hield ik even stil, nam ik mijn minnaar weer bij een hand en wreef met het topje van zijn wijsvinger tegen het knopje van mijn kittelaar aan. Die aanraking deed me meteen uitbreken in zalig kippenvel. Ik neukte hem gestager en met kalmere borsten, en streelde nu ook zelf mijn klit. Mijn minnaar trok de vreemdste grimassen en zijn onderlichaam werd opstandig, als gehoorzaamde het niet langer aan zijn wil, maar enkel aan die van zijn lul. “Ik ga komen”, bevestigde hij mijn vermoeden.

Ik liet hem onmiddellijk uit me ontsnappen en gaf er enkele lange halen aan terwijl kaalschedel de camera reeds in de aanslag had. In de seconde dat zijn vriend begon te ejaculeren drukte hij af. De jongen spoot zijn wit zaad in twee drie krachtige stralen tegen mijn buik. Ik vond het fantastisch. Terwijl zijn orgasme afnam masseerde ik mijn klit met zijn sperma. Ik kwam ei zo na zelf, zo geil was dit. Maar ik kon me nog net bedwingen.

Ik kantelde mijn bovenlichaam zodat ik op handen en voeten over hem heen kwam te zitten. Ik zoende hem teder, hem woorden van dankbaarheid toe fluisterend. “Je was geweldig”. Hij zuchtte bevredigd en liet zijn handen over mijn schouders en rug naar mijn billen glijden, die hij van elkaar trok. “Neuk jij haar nu”, prevelde hij tegen vlechtjeskapsel. Die klom meteen op het bed, kwam achter me zitten en nam mijn kont van zijn broertje over. Hij gaf met zijn grote lul een paar tikken tegen mijn billen die onderhuids rilden van dat zachte geweld. Ik stond op het punt hem te smeken zijn lul in mijn poes te duwen, maar ik wilde niet uit mijn rol van oudere en levenswijze vrouw vallen. “Je broer gaat me klaar maken”, zei ik hitsig tegen de jonge knul, die mijn borsten ging kneden terwijl hij geil herhaalde “Neuk haar”.

Ik kreunde verrukt toen ik die zwarte zware lul een seconde later tegen het verzet van mijn samengeknepen kut in me voelde dringen. Kaalschedel was inmiddels gestopt met foto’s nemen. Hij knielde naast het hoofd van kroeskop. Zijn penis stond weer pal overeind en was om in te bijten. Ik gaf de jongen mijn tong en likte in een beweging van zijn tong naar de zware balzak en de schacht van de kerel naast hem. Hij draaide zijn hoofd opzij en zag met verbaasde ogen hoe ik mijn lippen rond de eikel van zijn vriend stulpte. Ik zoog vurig op de gladde knop. Kaalkop kreunde genietend en met zachte druk van zijn handen duwde hij mijn mond verder over zijn gezwollen lul. Vlechtjeskapsel was me inmiddels loeihard gaan naaien. Was hij enkel in zijn eigen plezier geïnteresseerd of wist hij daarentegen dat ik niet ver van mijn orgasme was en samen met me wilde komen? Zijn broer had een hand tussen zijn benen en wreef de eikel van zijn slappe lul tegen mijn klit aan. Hij had talent. Met zijn handen op mijn slapen dwong kaalschedel me als een jaknikker op en neer te gaan langs zijn lul. Ik protesteerde want ik wilde uiting kunnen geven aan mijn genot.

Hij liet me los zodat ik mijn lippen van zijn lul kon halen. “Ik ga zo komen”, hijgde ik wild. “Kom in me”, kermde ik tegen de neger achter me, en “Trek je af” tegen die voor me. Hij was enorm opwindend die sterke mannenvuist die grote lange lul te zien pompen. Hij liet de inspanning gepaard gaan met luid gegrom en het kletsen van zijn handen tegen zijn ballen echode het kletsen van vlechtjeskapsels ballen tegen mijn billen. Verhit wenste ik dat de jongen onder me ook weer een stijve zou hebben en dat we gevieren in een werveling van spuitende pikken en pulserende kut zouden climaxen. Maar daar was helaas geen tijd meer voor. Mijn orgasme werd immers ongeduldig in mijn onderbuik.

De jongen onder me keek me recht in de ogen. Zijn blik van verwondering weerspiegelde die van mezelf. “Ik wil je zien spuiten”, bracht ik moeizaam uit alsof ik zonder die prikkeling van mijn netvlies niet kon komen. De vuist van kaalschedel kwam een laatste keer hard neer op de balzak en toen ejaculeerde hij in een eenkleurige regenboog van gouden sperma. De withete striemen brandden als zweepslagen in de huid van mijn gezicht. En toen kwam ik ook. “Oooooooo”, gilde ik bevrijd toen het orgasme bezit van me nam. De intensiteit van mijn plezier werd nog verduizendvoudigd toen vlechtjeskapsel zijn zaad in me spoot. Dat was het laatste wat ik me bewust herinnerde, want de seconde daarna was ik enkel nog genot en wist ik zelfs mijn naam niet meer.

De waanzin trok slechts langzaam weg. Ik voelde hoe vlechtjeskapsel zijn lul uit me terug trok en zag dat kaalschedels lul verslapt was. Zijn sperma droop van mijn kin op het gezicht van de jongen onder me. Ik draaide me om, op mijn rug en bracht mijn hand naar mijn dijen. Onmiddellijk ging er een hevige schok door me heen. Ik vond het zalig de drie mannen naar me te zien kijken terwijl ik een intens naorgasme kreeg.

En toen was het voorbij. “Dat was overheerlijk jongens”, zei ik. Ze begrepen de onuitgesproken boodschap en stapten van het bed af om zich aan te kleden.

De jongste ook. Maar dat was niet wat ik wilde. “Jij niet”, zei ik toen hij naar zijn broek tastte. “Met jou ben ik nog niet klaar. Jij brengt de nacht met me door.” Ik had het nodig met een man in te slapen en wakker te worden. En die rol had ik hem toegedicht. Zijn lijf was zo zoet en zo naïef. Hij lachte schaapachtig naar zijn vriend en naar zijn broer. “Wat moet ik moeder vertellen als jij niet thuiskomt vannacht”, vroeg hij. Ik antwoordde in zijn plaats. “Vertel haar maar dat haar zoon een man geworden is vannacht.” Vlechtjeskapsel grinnikte. En trok de deur achter hem en zijn vriend dicht.

Ik bleef alleen achter met kroeskopje. Hij keek me onzeker aan, niet wetend of ik meteen opnieuw wilden vrijen. Ik lachte om hem op zijn gemak te stellen. Hoe heet je vroeg ik dan. “Antoine”. “Antoine”, probeerde ik de smaak van die naam uit als een slok koele wijn. “Je bent een snoepje Antoine, weet je dat?”. Hij glimlachte onwennig door dat compliment.

Ik draaide me op mijn zij. “Doe het licht uit, wil je. En kom dan in bed”, zei ik. Hij drukte op de schakelaar en kwam dan tegen mijn rug aanliggen. De duisternis verhoogde de intimiteit nog. “Leg je armen over mijn borsten”, vroeg ik. “Zalig hé?”, zei ik toen hij dat had gedaan. Hij zoende mijn hals. Ik zuchtte gelukkig. “Ik wil inslapen in je armen”, fluisterde ik lief. En morgen gewekt worden door de druk van je ochtenderectie tegen mijn billen, dacht ik. En de dag in vrijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten