donderdag 30 juli 2009

Muze

Af en toe schrijf ik ook uit vrouwelijk perspectief. En toch ben “ik” niet het hoofdpersonage. Dat is Loïs. Zij bestaat echt, al heet ze anders. Loïs is een hartstochtelijke vrouw. Zij laat zich niet controleren. Af en toe kruipt zij onweerstaanbaar in mijn pen. Af en toe kruip ik in haar vel.

Zelfs met de blinde ogen van de liefde kon je Rudi geen spetter noemen. En ik was geeneens op hem verliefd. Toen hij jong was, was zijn meter 75 ongetwijfeld een gemiddelde lengte. Maar inmiddels was hij vijftig. En waren mijn mannelijke minnaars doorgaans langer. Zijn haar lijn was al een stuk teruggeweken op het hoge voorhoofd en op zijn kruin kon je ook al een kale plek zien schemeren. En hij had een buikje.

Maar zijn sardonische grijns à la Jack Nicholson en zijn gevoel voor humor maakten veel goed. Bovendien had hij een meesterlijke pen. Want net als ik schreef hij porno. En aan de telefoon liet ik me graag meevoeren op de golven van zijn fantasie. Hij deed me komen met zijn verbeelding. En ik hem met mijn zwoele stem.

We hadden die namiddag afgesproken om te neuken. Dat zat er al lang aan te komen. Waarom het nog niet was gebeurd? Omdat hij en ik vreesden dat een tegenvallende realiteit wel eens een einde zou kunnen maken aan de magie van onze mails, chats en van de foonseks. Hij had op het opdringerige aan moeten aandringen opdat ik uiteindelijk had ingestemd met een afspraakje.

En daar stapte hij dan uit de trein. Op het perron. In mijn stad. Ik was wat ontgoocheld in zijn kledij. Niet dat ik meteen had verwacht dat ie een van zijn Russische legeruniformen zou aantrekken waarvan ik wist dat hij ze aan de hak had hangen, maar op een pak had ik toch wel gehoopt. In plaats daarvan stappers, jeans en bijpassend vestje en een zwart hemd. Zelf had ik hoge hakken en een knielange jurk – er boven niet er onder – uitgekozen, met een royale halsuitsnijding, maar zonder vulgair te zijn. Ik wist trouwens dat hij op mijn zware borsten viel, die ik hem een zeldene keer voor de cam had laten gadeslaan terwijl ik mijn kutje onder het bureaublad vingerde bij het zicht van zijn stijve penis..

Hij merkte me eerst niet. De andere mannen wel. Die draaiden hun gezichten met me mee terwijl ik het lange perron afstapte. Maar ik vergaf hem dat graag. Hij keek immers de verkeerde kant uit. Ik kon tot vlak achter hem sluipen en tikte hem dan aan op de schouder. Hij draaide zich om en wilde me een zoen op de wang drukken. “Ben je mal”, zei ik en plette mijn lippen tegen de zijne. Ik was verzot op zoenen. Weinig zaken voelen zo lekker dan een warme mond op de mijne. Hij zoende goed en met overgave, flitste het door me heen terwijl mijn tepels hard werden tegen de cups van mijn bh. Hij nam me steviger in zijn armen, een bovenbeen tussen mijn dijen duwend. Door de dunne stof van mijn zomerjurk voelde ik onmiskenbaar de druk van een stijve pik. Zalig. Ik werd er week van tussen mijn benen.

“Nou is het ijs wel gebroken hé”, zei ik lacherig toen ik me na die passionele kus uit zijn omhelzing losmaakte. Ik keek hem diep in de ogen. En schaterde het dan van pure levensvreugde uit bij de aanblik van zijn dromerige gezicht. Ik voelde een vraatzuchtige bui opkomen. ‘Ik laat gaan spaander van je heel mannetje’, bedacht ik bij mezelf maar zei “En zullen we nou een bakkie koffie gaan slurpen.”

Ik koos een open bar uit in het station. Terwijl ik voor mijn geestesoog heel de tijd naakte kronkelende en verstrengelde lijven opmijn bed zag, praatten we over koetjes en kalfjes. Tot ik uit mijn geile dagdromen wakker werd geschud door de rijzige verschijning van Melissa, die achter de rug van Rudi ineens in mijn blikveld verscheen. “Hai Loïs”, zei ze, haar tanden bloot lachend. “Mag ik erbij komen zitten?”.

Rudi had sip gekeken toen hij die plotselinge intrusie hoorde. Maar zijn blik helderde op toen Melissa naast mij en voor hem ging zitten. Niet alleen was ze oogverblindend, maar ze was ook zwart, met voluptueuze lippen en een afrokapsel dat als de takken van een immense boom hoog boven haar gezicht uitkroesde. Uit zijn verhalen wist ik dat Rudi geilde op negerinnen. Ik zag in zijn ogen dat hij wenste dat hij met haar naar bed kon. Ook zij taxeerde hem. Ik zag haar denken ‘Een knapperd is hij niet echt. Wat ziet ze toch in hem? Hij is waarschijnlijk verschrikkelijk goed in bed.’ In haar plaats zou ik tot dezelfde conclusie gekomen zijn. In werkelijkheid wist ik echter nog niet of hij zijn pik even vaardig hanteerde als zijn pen. Maar ik zou het vandaag ontdekken. Als Melissa het toeliet.

“Zo dat is dus Rudi”, zei ze als had ze over iemand die er niet bijzat. “O”, zei hij. “Je hebt je vriendin dus over me verteld.” Dat streelde duidelijk zijn eigenwaan. Wat ik haar over hem had verteld, dierf hij Melissa noch mij echter vragen. Maar het klopte dus wel. Ik had haar over hem verteld. Melissa en ik hadden immers weinig geheimen voor elkaar. Ook niet als het over seks ging. Zeker niet als het over seks ging. Zij was trouwens mijn enige kennis aan wie ik opgebiecht had dat ik seksverhalen schreef. Doordat ik haar mijn afspraakje van vanmiddag verklapt had, begon het me nu ook te dagen dat ze niet toevallig was opgedoken. Ik dichtte het haar wel toe dat ze mijn namiddag in de war zou trachten te sturen. Het aanbiddelijke kreng.

“Je hebt je vriendin dus over me verteld”, had Rudi toen gezegd.
En Melissa meteen. “Ja, en ook dat jullie gaan neuken.”. Verrek. Ze mocht dan zo zwart zijn als de evenaarsnacht, die brutale bek van haar was oer-Hollands. Belgen of Vlamingen zitten zo niet in elkaar. Ook Rudi niet. Ik zag hem rood kleuren. Ineens zag hij er ondanks zijn vijftig jaren erg jongensachtig uit. Ik kreeg sterk zin in hem.

“Ja hé Rudi, wij gaan lekker neuken”, zei ik onbeschaamd en legde mijn hand over de zijne.
“En jij Melissa?”, vroeg ik terwijl ik mijn vingers met de zijne verstrengelde. “Wat ga jij doen? Op je eentje? Terwijl ik naakt ik bed lig? En klaarkom?”. Ik hield er wel van haar op te jutten.
“Neuken. Dacht ik zo”, antwoordde zij echter onvervaard.
“O? Waar is je afspraakje dan?”
“Mijn afspraakje? Hier.”
“Waar?”. Ik keek rond me heen.
“Hier. Voor je. Voor mij.”
“Je bedoelt toch Rudi niet?”
“Jawel”. Ze keek Rudi straal in de ogen en vroeg hem op de man af. ”Wil je met me neuken?” En toen ie zijn mond wou openen. “En lieg niet. Ik heb je wel naar me zien kijken. En naar mijn tieten.”
Hij keek naar mij, alsof hij bij mijn steun zocht. Die ik hem niet bood. “Ze heb je wat gevraagd”, zei ik in het plat, zijn ongemak nog vergrotend.
“Je bent zeer mooi”, zei hij uiteindelijk.
“Heb jij wel kloten aan je lijf”, zei Melissa brutaal en zelfs met een tikje boosheid. “Pas op man. Straks neuk jij met niemand meer. Ik vroeg je of je me wil neuken. Wees toch oprecht.”
“Ja”, zei hij. En dan met meer overtuiging. “Ja”
“Nou was dat zo moeilijk?”, zei ik.
Hij wist niet meer waar hij het had. Duwde ik hem nu in de armen van een andere vrouw. Toch niet.
“Je wilt haar dus neuken?”
“Ja.”
“Maar ga je haar ook neuken? Of ga je mij neuken?”. Nu stond hij voor de keuze.
“Jou Loïs. Voor jou ben ik gekomen.” Zei hij dat omdat hij dat geloofde? Of omdat hij het zekere voor het onzekere nam.
“Hé Loïs schatje”, haalde Melissa de schouders op alsof ze haar nederlaag toegaf. “Ik wou hem niet van je stelen. Enkel een proefritje met hem doen. Hem voor je testen als het ware. Uitproberen of hij wel de moeite loont. Eigenlijk zou je me moeten bedanken.” Ze durfde wel.
“Ik kan hem ook wel uittesten voor jou hoor”, kaatste ik de bal terug.
“Misschien kunnen we hem allebei uittesten”. We zeiden het gelijktijdig. En proestten het dan uit.
“Kom Rudi. We gaan naar de testbaan”, giechelde ik. En kwam overeind.

Zo stapten we enkele tellen later gearmd over straat, hij in het midden. Mijn flat was op wandelafstand. Inwendig was ik heel erg opgewonden. De namiddag beloofde immers heel wat spannender te worden dan ik had gedacht. Melissa was dan wel hetero. Ik allesbehalve. En heimelijk hoopte ik dus dat ze me in de hitsigheid van de seks wel aan zich zou laten komen. Rudi wist dat ik bi was. En wisselde een blik van medeplichtigheid met me uit. Zo had ik hem liever.

Het was dan ook met evenveel opwinding als Rudi dat ik toekeek hoe ze uit de kleren ging. Ik had haar weliswaar al in badpak gezien, maar toen ze haar bh loshaakte en broekje afstroopte, was ik toch verbluft. Haar borsten waren een mirakel. Loodzwaar als ze waren, tartten ze de zwaartekracht. De tepelhoven waren als schoteltjes zo groot. Daar hield ik van. Net als Rudi overigens.

‘Zouden we straks met zijn beiden aan haar tieten sabbelen?’, vroeg ik me af terwijl ik op mijn beurt stripte, de jurk in een vlotte beweging over mijn hoofd trekkend. Bh en inmiddels doorweekt slipje gingen al even snel de deur uit. Ik had gelegenheid genoeg om integraal te bruinen, maar ik zonde opzettelijk in bikini, omdat ik wist dat de witte vlekken heel nadrukkelijk de aandacht vestigden op mijn tieten en mijn kaalgeschoren poesje. Rudi wist niet welke kant hij op moest kijken. Want ook ik had zware borsten met uitzwermende tepelhoven.

Rudi maakte aanstalten om zich ook uit te kleden, maar Melissa stak daar een stokje voor. “Laat mij”, zei ze en na een zijdelingse blik naar mij. “Laat ons”. Zij ging achter hem staan, haar borsten tegen zijn schouderbladen aanwrijvend terwijl ze in een lelletje beet of de oorschelp neukte met haar tong. Zijn jasje had hij al uitgedaan bij het binnenkomen. Ze stak haar armen onder zijn oksels door een knoopte zijn hemd los. Ik knielde, maakte zijn broeksriem los en trok zijn spijkerbroek gelijk met zijn boxerslip naar omlaag. Hij had me ooit een paar foto’s van zijn lul gestuurd om me op te geilen, en ik had hem ook een keer op de cam gezien, zonder dat ie voor me had gespoten evenwel. Nu ik hem in het echt zag, viel hij minder groot uit dan ik had gedacht. Of gehoopt. Omvang telt niet, zegt men wel eens. Maar ik hield van het zicht van een grote lange pik. Seks zat ook bij mij tussen de oren. En bovendien had ik graag een penis die me volledig vulde. Rudi’s penis was dan wel eerder aan de kleine kant, maar ontegensprekelijk mooi was hij wel. Hij was slank en besneden, een waarachtige gentleman’s pik. De eikel, die donkerpaars was aangelopen van de opwinding, reageerde fel toen ik er een kusje op drukte, en de balzak was zwaar van ongeduldig zaad. Lekkerrrr. Ik zoog hem voorin mijn mond, en merkte ineens dat zijn penis me hitsiger had gemaakt dat ik vermoedde, want ik moest een plotse opwellingonderdrukken op hard in de eikel te bijten. Rudi kreunde luid toen ik hem tot achterin mijn mondholte nam en met een hand onder zijn ballen door naar zijn poeperd ging, met een spitse nagel aan zijn kontgaatje prutsend.

“Zuigt ze je af lieverd?”, lispelde Melissa geil terwijl ze hem haar negerse tong gaf en hij daar met open en kwijlende mond overheen likte. “Laat zien dat lekkers”, zei ze en ging naast me door de knieën. Ik liet hem van tussen mijn lippen ontsnappen? Een spinragfijne draad speeksel spande een brug van mijn mondhoek naar zijn eikel. ”Word je niet heter van haar dan dat?”, spotte ze geringschattend terwijl ze lengte en breedte van zijn geslacht met kritische ogen in zich opnam. “Laat mij eens tonen wat ik met je kan doen”. Ze nam zijn schacht van me over en tuitte haar lippen net achter de richel van zijn eikel. Rudi kantelde zijn hoofd achterover in zijn nek en zuchtte luid. Ik kon me inbeelden dat ze de eikel binnensmonds aan het likken was met haar tong terwijl zij met haar hand draaiende en vuistende bewegingen liet maken rond de ruwe bast. Ik zoog op zijn ballen, die een muskusachtige geur afgaven aan mijn neusvliezen. Mijn hand had ik rond de hare gelegd en liet die op een neer gaan. Ik liet zijn balzak uit mijn mond floepen en zij stopte ermee hem te pijpen. We legden er ons op toe hem met vereende vuist af te trekken terwijl we hem recht in de ogen keken. Ik zou hem dolgraag zien spuiten hebben. Maar op zijn leeftijd wist ik niet of hij hem zo snel weer overeind zou krijgen.

En dus liet ik af. En Melissa ook. We kwamen beiden overeind. “Kom naar bed”, zei ze en draaide zich om. Rudi en ik keken uit vier ogen naar haar prachtige achterwerk en het roze oplichten van haar hielen. Weer wisselden we een blik van verstandhouding uit. Melissa had zich inmiddels op haar rug op het bed laten vallen en strekte haar armen zwart naar ons uit. Rudi en ik gingen beiden op het bed liggen, hij in het midden, tussen ons in. Hij zoende ons beurtelings, geil tongend, terwijl ik zijn harde geslacht bevoelde en de zin om hem opnieuw te gaan pijpen onderdrukte.

Het stelde me niet teleur toen hij zich uiteindelijk van mij afwendde en zich naar Melissa toedraaide. Hij was nu eenmaal verzot op negerinnen. Ik trouwens ook. ‘Maar mijn beurt kwam nog wel’, dacht ik terwijl hij zich vastzoog op haar borsten, zijn mond de vorm gevend van haar tepelhoven. Melissa liet haar beringde vingers door zijn borstelig haar woelen, “Lekker ding” zuchtend. Aangemoedigd verhuisde zijn hoofd naar buik, haar navel, haar bekken. Zijn gezicht onttrok haar dijen aan mijn ogen, maar de verrukte kreun die ze slaakte vertelde me precies van hij deed. Zij kruiste haar benen over zijn schouders en in zijn nek. Hij had een strak kontje, zag ik bewonderend en kwam tegen hem aanliggen, zijn nek zoenend terwijl hij haar likte. Hoe graag had ik haar niet mee gelikt! . “Doet ie het goed”, hijgde ik heet langs zijn wang. “Heerlijkkkkk. Ga door. Ga asjeblief door”, bracht zij moeizaam uit, de tong dik van dronkenschap. Haar rug kromde zich sporadisch onder het genot en ze kneep onzacht in haar tieten. Ik zoende over Rudi’s schouderbladen en likte langs zijn ruggengraat naar omlaag. Zijn zweet proefde zout naar inspanning. Bij zijn billen aangekomen, gaf ik er een ruwe beet in met mijn tanden, trokken de billenhelften van elkaar en blies dan hete lucht in zijn anus. Melissa gilde kort. “Wat doe je toch met hem? Hij nam haast een hap uit mijn kut.” Ze trok zijn hoofd met zijn korte haren uit haar schoot en beet hem kwaad toe. “Ik ben heet. Ik wil je neuken.”

Rudi had zich reeds op zijn rug gewenteld. Melissa kwam schrijlings over hem heen zitten, haar kont naar zijn voeten toegekeerd. Zij bracht haar met zware vergulde armbanden behangen pols naar omlaag, nam zijn pik beet en liet zich er voorzichtig over zakken. Rudi’s blik terwijl zijn lul in haar verdween was onbetaalbaar. Maar ook ik keek gefascineerd toe naar dat obsederende huwelijk tussen pik en kut. Melissa was te opgewonden om zich nog langer om techniek te bekommeren. Ze gaf het hem goed en hard. Ik kon enkel bidden dat hij niet in haar zou komen, want ik wou ook door hem genaaid worden. Telkens haar billen kletsend op zijn ballen neerkwamen, gingen haar tieten vervaarlijk aan het zwaaien. Rudi, die me had verteld dat hij een prater was in bed, die graag aan zijn partner vertelde hoe mooi hij haar vond en wat ze met hem deed, bleef opvallend stil. Was dat omdat ik erbij was? Ik keek een tijdje toe terwijl ik me vingerde, maar op de duur werd het me echt te veel.

Ik kwam met mijn billen pardoes op Rudi’s gezicht zitten. Op die manier kon hij me verwennen en hoefde ik niets van het schouwspel te missen. Melissa was sowieso beeldmooi. Maar in de passie was ze onweerstaanbaar. Ik zag haar ook naar mij kijken en vroeg me af of zij aan hetzelfde dacht als ik. Aan haar borsten. Aan haar kut. Aan mijn tieten. Aan mijn poesje. Ze vroeg “En?” Ik hoopte dat ze zou vragen. “En? Waarop wacht je? Zoen me.” Maar dat was niet was ze zei. “En? Had ik gelijk? Is hij niet goed met zijn mond?”. Ja; Rudi was inderdaad erg goed met tong en mond. Eerst tuitte hij zijn lippen tegen mijn anus alsof hij mijn kontgaatje naar buiten wou zuigen. En dan gaf hij zijn onverdeelde aandacht aan mijn poesje. Terwijl hij mijn billen stevig kneedde, sabbelde vurig op mijn schaamlippen, neukte de ingang van mijn spleetje met zijn tong en zoog af en toe mijn kittelaar in zijn mond. Ik werd er zo hitsig van dat ik over zijn gezicht begon te rijden. Het was zalig zijn warme beweeglijke mond aan de monding van mijn geslacht te voelen en inmiddels naar Melissa te kijken. Het deinen van haar borsten was hypnotiserend net als de aanblik van de pik die in en uit haar ging tussen haar rozige schaamlippen.
“Lekker?”, wou ik weten terwijl ik met mijn grote borsten speelde. “Lekker?”, kwam het antwoord. Telkens zij op hem neerkwam stootte hij met zijn bekken tegen haar in zodat haar stem schokkerig klonk. “Zalig bedoel je”, zei ze hortend en stortend. “Lekker in mijn blootje. Lekker neuken en tongen, likken en naaien. Samen met een boezemvriendin. Ik zou je wel kunnen zoenen.” Dat gaf me de ideale uitvlucht. Ik boog voorover en legde mijn armen over het plat van haar schouders, zodat mijn lippen zich slechts een paar centimeters van de hare bevonden en mijn tieten zwaar tegen die van haar leunden. Dat zond een elektrische zindering door me heen. “Waarop wacht je?”, zei ik en gaf haar mijn tong. Ik had me gelukkig niet in haar vergist. Nu ze geil was voor ze voor alles in. Ze glimlachte wetend en nam mijn tong, er met de hare er over heen likken, en kuste me dan met open mond, waarbij ze meer van mijn tong dan van mijn lippen at. Hijgerig maakte ik me van haar los. Haar ogen schitterden. “Zuig op mijn borsten. Daar droom je al lang van.” Ik hoopte in elk geval dat dit geen droom was. Ik boog mijn gezicht en gaf mijn rechterhand de volle ronding van haar borst, die zacht was doch stevig. Ik likte het liefdeszweet van haar andere borst, en gaf de huid de zijige glans van mijn speeksel. Pas dan gaf ik toen aan de obsessie van de stijve tepel en de cirkelvormige gitzwarte ring er rond. Ik opende mijn kaken zo wijd mogelijk en zoog het zoete vlees in mijn mond. De tepel prikte in mijn tong. Ik tikte er binnensmonds tegenaan. Mijn mond sluitend tot ik enkel nog de speen tussen mijn lippen had, nam ik die tussen de randen van mijn tanden en rok de tepel uit. “Au”, kirde ze verrast en vervlocht haar zwarte beringde vingers met mijn rode manen. Het was heerlijk. Het pleziercentrum bevond zich niet langer in mijn kut, hoe goed Rudi ook was met zijn mond, maar tussen mijn oren. Het was donkerrode kersen en chocolade eten tegelijk. Ik vrat me letterlijk zat aan haar tieten terwijl mijn handen naar die andere rondingen gingen, die van haar billen. Uiteindelijk verzadigd zoende ik over de navel en de lichtjes gewelfde buik naar omlaag, naar de uitgesproken belofte van haar geslacht. Die obsceen uitpuilde van Rudi’s pik. Melissa was gestopt met hem te neuken, maar liet haar bekken en billen draaiende en plettende bewegingen maken rond de schacht en tegen de billen. Aan de intensiteit waarop hij op mijn kut ging zuigen, voelde ik dat hij het verrukkelijk vond. Ik legde mijn handen op haar heupen en zoende haar kittelaar. Ze rilde hevig. In een goddelijk gebaar van geilheid schoof ze van Rudi’s pik af. Die blonk van haar sappen en was haast dik te noemen. De stompe kegel van zijn eikel was zwart aangelopen, alsof hij daar een bloeduitstorting had gehad. Ik nam de gladde penis met ontzag vast, volgde de gezwollen pikader langs de lengte van de schacht naar de dikkop, waar ik mijn lippen rond tuitte. Het was glorieus zijn warme pik in mijn mond te hebben. Maar ik liet hem meteen weer van tussen mijn lippen ontsnappen en keek haar over zijn eikel in de ogen. De penis nog steeds stevig in mijn handen, duwde ik de paddestoelvormige verdikking van de eikel tegen haar clitoris aan. Ze rilde opnieuw. Heviger nog dan daarnet. En dan dreef ik hem in haar. Het was geweldig. Ik overtuigde mezelf dat ik het was die haar penetreerde en die in haar geheimste vlees drong. Haar bekken hervatte de draaiende bewegingen en ik concentreerde me op haar kittelaar, het glimmende knopje likkend en er op zuigend. Zelf bracht ik een arm naar achter bracht, over mijn rug, naar mijn kont, en een bil opzij trok zodat Rudi mijn kutspleet en mijn bilspleet kon verwennen met zijn tong, die steeds langer en langer leek te worden naarmate hij ze in trage halen tussen mijn dijen doorhalend, met de tongpunt aan mijn sterretje morrelend. Ik hield net lang genoeg op Melissa te tongen om hem grof te bevelen: “Doe een vinger in mijn reet.” Eens de geilheid het had gewonnen van de tederheid, vuilbekte ik dwangmatig. Het wond mij en ook mijn minnaars op wanneer ik een vulgairder register ging bespelen. Rudi bracht voorzichtig een kootje in. Ik kneep mijn anus samen zodat de vinger verder naar binnen werd gezogen. Hij kromde zijn vinger in me, de darmwand inwendig oprekkend. Dat had ik nodig om mijn genot te vervolmaken. Hij schoof twee vingers van mijn andere hand in mijn vagina als een substituut voor de pik die hij in Melissa had. Ik was bloedgeil en kanaliseerde mijn drift naar Melissa en naar haar kut. Zij kneedde haar tieten met rollende palmen, de tepels tussen wijs- en middelvingers geklemd. Er gingen onderhuidse rillingen door haar dijen en bovenbenen als zenuwtics. Dat was de onmiskenbare boodschapper van haar climax. Melissa hijgde zwaar. De armen naar achter verplaatsend en met de handen steun zoekend op zijn scheenbenen, begon ze weerom hard tegen Rudi’s doorgeplooide pik in te stoten. Ze transpireerde overdadig en haar kapsel leek te schitteren van het zweet dat zich daar in talloze dauwdruppeltjes had op neer gezet. Telkens ze zich met een smak op de dolk van zijn penis vast spietste, ging er een geweldige schokgolf door haar tieten. Ik verlangde vurig dat ik zelf een harde mannenpenis in me had terwijl ik haar likte. Pik en tong tilden haar over de pijndrempel van het plezier. “Ik ga zo komen”, kreunde ze met verwijde pupillen, als onder de invloed van drugs. Haar klit liktikkend en mijn tongpuntje vermenigvuldigend tegen dat trileitje van vlees en huid en bloed en zenuwen, bracht ik Melissa tot een wereldscheppend orgasme. Haar gezicht was ontzettend verwrongen als gaf ze geboorte. Ze was indrukwekkend in haar orgasme.

Ze wentelde van Rudi af en plofte neer op haar rug. Hevige naschokken teisterden haar bekken en vertekenden haar gelaat. Haar lelijkheid was ontzettend mooi. Langzaam ontspanden haar gelaatstrekken zich, de prille rimpels glad strijkend. Naarmate het genot zich gelijkmatig door haar hele lichaam verspreidde leek de huid jonger te worden.

“Heerlijk”, zuchtte Melissa. Nu zijn van hem was afgeschoven, keek ik recht tegen Rudi’s pik aan. Zij zag de onmiskenbare begeerte in mijn blik en zei. “Neuk haar Rudi. Doe het met haar. Naai dat lekker dier.”. Ik wist hoe ik het wilde. Ik wilde genomen worden.

Ik stapte van het bed af en ging aan het voeteind staan, mijn voeten op de planken vloer, mijn gestrekte armen op het bed. Rudi kwam achter me staan en duwde zijn penis in me. Eindelijk! Ik was er dol op in dit standje geneukt te worden. Het bezorgde me veel lichamelijk genot. Ook mijn mannelijke minnaars waren er tuk op me op zijn hondjes te nemen. Vooral omdat het ze de illusie gaf dat zij de teugels in handen hadden. Ach wat. Ze hadden dat nodig voor hun ego de lieve schatjes. Enkel een paar anonieme billen voor zich te zien. En ons te kreunen. Het perfecte seksobject: de karakterloze en gezichtsloze vrouw. Ik daarentegen vond het enige euvel aan deze houding dat ik het gezicht van mijn gelegenheidspartner niet kon zien. Daar had ik echter al lang iets op gevonden door een manshoge spiegel aan de muur te bevestigen aan het hoofdeinde van het bed. Ik zag dus goed hoe Rudi niet naar zijn eigen beeltenis keek noch naar mij, maar recht omlaag, naar mijn wijdse kont, en met gehypnotiseerde blik staarde naar het in en uit van zijn pik in mijn kut. Ik keek wel naar mezelf. Mijn borsten zijn zwaar, dus meestal zie ik me verplicht een bh te dragen. Des te meer genoot ik van het gevoel van vrijheid dat hun naaktheid me gaf, van het zalige oorhangen alsof ze door de loden kogeltjes van mijn tepels naar omlaag werden getrokken, en van het onbelemmerde slingeren onder het zoete geweld van mijn neukpartner. Rudi had meer panache dan ik hem toedichtte. Na de woeste rit die Melissa hem had gegeven, dacht ik dat hij het niet lang meer uitgehouden zou hebben, maar hij leek onvermoeibaar. Hij had zijn handen boven op mijn billen gelegd, zijn duimnagels tegen de randen van mijn anusgaatje, dat hij zachtjes opentrok. Hij had zijn blikken gelukkig naar voren gezicht en had zijn aandacht nu bij mij, bij mijn borsten en bij mijn gelaatsuitdrukking. We keken elkaar aan in de spiegel. “Fuck me. Neuk me”, zag ik mijn geile spiegelbeeld met geluidloze lippen zeggen.

Maar hij zou me nog meer verbazen. Want op een gegeven ogenblik haakte hij zijn linkerarm in de vouw van mijn linkerknie; hij draaide vervolgens mijn linkerbeen en tilde het de hoogte in, de enkel over zijn schouder, zodat mijn bovenlichaam een halve slag kantelde en halverwege de lucht hing, terwijl ik enkel nog steunde op mijn gestrekte rechterarm en -been, dat stevig op de grond geplant bleef. Hij neukte mijn kut nu in een neerwaartse hoek, wat de wanden van mijn schede extra stimuleerde. Vanzelfsprekend was ik al op deze manier genomen geweest, onder meer door een bedreven Nigeriaanse minnaar, die gehouwen was uit zwart basalt, en zwaar was geschapen. Van Rudi had ik dit echter niet verwacht. Ik vermoedde namelijk dat hij veel van de standjes die hij in zijn verhalen beschreven had, totnogtoe enkel op papier had uitgeprobeerd. Maar ik vond het niet erg als proefkonijn te fungeren. Hij deed het immers goed. Zeer goed zelfs. Om niet te zeggen uitmuntend. Zijn linkerhad had hij met gespreide duim en vingers op mijn dij, de andere stevig op mijn linkerbil. Hij naaide me met regelmatige stotende bewegingen en ging telkens tot aan de wortel van zijn lul bij me naar binnen. Mijn kapsel had elke vorm verloren, uiterlijk zinnebeeld van mijn ontreddering. Ik zag er waarschijnlijk niet uit: naakt, bezweet, de haren verward en plakkerig tegen mijn gloeiende wangen, gezicht en mond vertrokken in een walgelijk grijns, en mijn tieten hingen schots en scheef van mijn bovenlijf. Paradoxaal was ik op mijn begeerlijkst. “God Loïs”, steunde Rudi. “Je bent het einde. Je kutje. Je borsten. Je lijf…”.Zijn woorden waren honig voor mijn ego. En alsof hij ze nog meer overtuiging wou meegeven, drong hij dieper dan tevoren in me. Zijn lul was dikker vooral dan de eikel en aan de wortel. Ik genoot van lieverlede meer. De vingers van mijn vrij linkerhand liet ik over mijn schaamlippen, de schacht die door de sleuf daartussen schoof en tenslotte mijn klit strelen.

Melissa was op haar zij voor me komen liggen, de benen over de rand van het bed bengelend
“O jeetje Loïs baby, wat richt ie toch met je uit”, zei Melissa jaloers terwijl ze zich vadsig vingerde. “Mwekkej”, bracht ik moeizaam en met dikke tong uit. In Melissa’s gezicht zag ik trouwens niet enkel naijver, maar stilaan ook bewondering voor Rudi. Het was waar. Ze was daarstraks overheerlijk boven op hem klaargekomen. Toen was zij het echter die hem geneukt had. Nu was hij het die mij neukte. En hoe!

De kamer stonk inmiddels naar zweet, seks, kut en toekomstig zaad. De geur beroesde me als de koppigste wiet. Ik verlangde vergeefs dat ik poppers bij de hand had, want ik wist dat ik spoedig zou komen en ik wilde een orgasme uit de duizend beleven.

Melissa voelde me perfect aan zoals enkel een vrouw dat kan. Ze strekte haar arm uit en raakte mijn klit met een vinger. Ik sidderde hevig. Rudi had de boodschap ook begrepen. Terwijl hij me bleef naaien verhuisde hij zijn ene hand naar voren, naar mijn schaamlippen en mijn klit. Ik voelde nu zowel mijn eigen vingers, die van Melissa als die van Rudi op mijn knopje. En nog steeds die pompende pik in me. Ik begaf het. “Ooooooooooooo. Ik kommmmmmmmmmmm”, jammerde ik zielsgelukkig. Ik kwam gierend klaar. Mijn kut krampte hevig rond zijn lul.

“Lieve hemel”, hijgde ik wild. “Om openhartig te zijn Rudi. Toen ik je daarstraks op het station ontmoette en toen ik je naakt zag had ik je hiertoe niet in staat geacht.”
“Is het heus?”, zei hij terwijl hij zich naast me liet zakken en mijn rug en billen aaide. En dan lachte hij. “Ik eerlijk gezegd ook niet.”
“En je bent nog hard”, zei ik, een hand naar hem uitstrekkend.
“Mmmm ja. Lekkerrrr. Ik ben graag hard. Ik zou wel altijd hard willen blijven. Voor jou. En voor jou. Voor jullie”.
“Maar dat wil ik helemaal niet, jij gekke man. Had nooit gedacht dat jij een macho zou blijken.” Ik gaf een tik tegen de harde stengel.
“Macho. Hoezo?”
“Omdat je er op kickt vrouwen klaar te maken, maar zelf niet wil komen.”
“…..”
“Ik hou van een man die man durft te zijn. Die een vrouw neemt als een man. Zoals jij mij daarnet. Maar man zijn wil ook zeggen dat je je durft overgeven. Dat je niet enkel neemt maar ook geeft.”
Dat begreep hij duidelijk niet. Het was hem aan te zien dat voor hem geven enkel en alleen een vrouw doen klaarkomen was. Vijftig was hij. En ik slechts vijfendertig. Maar ik was levenswijzer dan hij, besefte ik. Was het omdat ik een vrouw was?
“Ik wil jou immers ook klaar zien komen. En afgaan. Daar beleef ik ook plezier aan. Dat is ook geven”
“En of”, sloot Melissa zich bij me aan.

En Rudi gaf zich. En zo kwam het dat hij zich liet verwennen door twee knappe en naakte vrouwen.
Eerst op zijn zij. Terwijl ik hem kussen en zoete woorden liet drinken van mijn mond, kneedde Melissa haar borsten stevig tegen zijn schouderbladen en rug aan.
Dan op zijn rug, tussen ons in. Ik zoog en beet afwisselend op zijn tepels, mijn hand losjes op zijn penis en balzak, Melissa streelde langs de zwelling van zijn kuitbeen, en de kittelige holte van zijn knie, naar zijn dij waar haar vingertippen de mijne raakten.
Opnieuw op zijn zij, half over Melissa’s gezicht liggend. Ik nam achter hem plaats, en likte strak kontje, met mijn vingernagels over de huid krassend. Weerom uit zijn verhalen had ik onthouden dat hij gek werd als zijn achterwerk werd gestreeld. Om mijn eigen opwinding een uitlaatklep te verschaffen ging ik hem steeds hardere petsen op zijn billen geven. Ik zette mijn tanden rond zijn aars en beet hard in het vlees. Zijn kreet van lustpijn ging over in zalig gezucht toen ik zijn kontgaatje penetreerde met mijn tong en hem anaal neukte. Een hand tussen zijn benen door stekend, greep ik zijn pik goed vast. Ik trok de huid zo ver als mogelijk naar beneden, zijn ballen met de onderkant van mijn vuist tegen zijn dijen aandrukkend, zodat de eikel tot de uiterste grens ontschorst werd en de kop verder aanzwol. Ik zoende zijn kontje en genoot enorm van zijn gekreun.
Uiteindelijk en finaal weer op zijn rug. Zij aan zij lagen Melissa en ik tegen hem aan, een arm gekruist, ik een hand op haar blote billen, zij een hand op de mijne, ons poesje tegen zijn scheenbeen aanschurend. Ze zogen elk een van zijn ballen in onze mond. Ze waren sterk gezwollen en stonden bol van het zaad dat hij straks zou spuiten. We lieten onze tong los op zijn schacht. Hij zoog zijn longen vol met lucht in één diepe ademhaling om de controle te behouden over het immens genot dat onze aanraking hem bezorgde. Dat was oké. Het was nog te vroeg voor hem te komen. Eerst wilde ik het plezier nog verder aanwakkeren tot het onverdraagzaam zou worden. Verliefd zoende ik zijn penis. Ik vind een opgericht mannelijk geslacht intens mooi. Ontroerend zelfs. Alles wat hij voor me voelde zichtbaar geconcentreerd. Alles wat mijn lichaam, mijn borsten, mijn schoonheid met hem deden daar gebundeld in dat prachtig geheel van zaad, weefsel en bloed. Melissa zoende hem eveneens met vluchtige elkaar snel opvolgende kusjes. Ze nipte van de eikel. Er ging een siddering door hem heen en hij legde zijn hand tegen haar wang. Ze drukte er een zoen tegenaan. Beiden likte we de eikel alsof we van een zelfde bol roomijs aan het eten waren. Gelijktijdig stulpten onze lippen zich van weerskanten rond de eikel tot ze elkaar ontmoetten. Het was emotioneel en fysiek enorm bevredigend Melissa te zoenen met Rudi’s barstensrijpe eikel tussen ons in, alsof die ons verbond.

“Ik ga komen”, steunde hij. “Ik ga verschrikkelijk lekker komen.” Komen. Dat was de enige gedacht die hij nog kende. “Komen. Ja komen. Komen”, herhaalde hij. Hoe vaak had ik hem dat niet horen hijgen aan de telefoon terwijl ik hem niet kon zien. Dus nu wou ik kijken. Melissa en ik verbraken onze zoen en keken. Zijn tenen kromden zich in een pijnlijk kramp. Zijn vingers klauwden mijn kostbare laken stuk. Zijn gezicht ademde concentratie. Nooit had ik er dichter bij gestaan van hem te houden dan op dit kostbare ogenblik. En toen kwam hij. Zijn eikel knalde haast van zijn lul als de kurk van een champagnefles. Het was adembenemend toe te kijken hoe die prachtige penis, die vleesgeworden opwinding was, zich in twee drie stralen leegde. En toen hij dacht dat het voorbij was, legde ik mijn hand om die van Melissa om zijn lul en melkten de laatste druppels genot uit zijn geslacht, de duim tegen zijn eikel aanwrijvend.

Het was voorbij. Verdrietig keek ik naar de sporen van zijn ejaculatie op zijn buik, ribbenkast en nog hoger. Was dat geluk? Dat stroompje wit sperma dat lag te verwasemen, verschilferen en kil werd tegen zijn huid? En toen keek ik omhoog. Naar zijn gezicht en zijn bruine ogen. En wat ik daar zag, dat was geluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten