dinsdag 14 juli 2009

Jan Marijnissen


Op weg naar huis, had ik de gewoonte elke avond binnen te springen in het piepklein krantenwinkeltje, waarvan de brillende en kortgeknipt blonde uitbaatster best kon omschreven worden als een blozende robuuste boerenschoonheid. Goedlachs als ze was, was ons contact toch slechts beperkt gebleven tot de tijd die nodig was om een pakje sigaretten te overhandigen en te betalen. We begrepen dus geen van beiden goed hoe het in godsnaam was gebeurd dat we nu samen op mijn mansarde waren beland. Zonder haar bril zag haar gezicht er kwetsbaar en naakt uit en zonder haar kleren zag haar lichaam er .......god ja, ik had geen woorden om haar te zeggen wat haar lijf met me deed, de omvang en onmatigheid van mijn erectie deden dat zoveel beter. Aanvankelijk had ik enkel ogen voor haar borsten, die zoveel meer waren dan haar eeuwige trui had laten vermoeden, zoveel meer zelfs dat het woord borsten of zelfs het sterkere tieten, prammen of wat heb je allemaal nog ineens schraal gingen lijken, zoveel meer dat enkel het Engelse bOObs met die ronde b en die veelzeggende OO's in het midden in staat was een idee te geven van haar weelde en de lust van mijn ogen. Ze grinnikte kort toen ik mij met gezicht en woelige handen in haar borsten begroef, alsof ze na al haar minnaars en na duizenden begerige blikken op straaten in haar winkel nog steeds de mannelijke fascinatie voor haar tieten niet goed kon bevatten.
Door haar even in haar éne tepel te bijten en de andere tussen duim- en wijsvinger te knellen en uit te rekken, had ik haar echter snel aan het kreunen en liet ik het genot de echo's van haar gegrinnik honend weglachen. Terwijl ik met tepelknagende tanden hartstochtelijk op haar rechterborst ging zuigen, streelde mijn vrije hand over de tarwe van haar buik en het rossig pluisje venuswier naar haar geslacht, één vinger vlinderlicht langs de naad slepend. "Ooooo" woelde haar stem hees tussen mijn haren en ogenblikkelijk zette ze haar voeten ietsje verder uit elkaar, zodat ze middenin openspleet en haar scharlaken kut voor me openbloeide. Ik masseerde mijn ringvinger voorbij haar kringspier en drukte de muis van mijn hand hard tegen haar muis aan, wat haar sappen welig deed opwellen tussen mijn vingers. Ze ging met haar rug zwaar tegen de slaapkamerdeur aanleunen en haar bekken naar voren duwend begon haar kut alsmaar onbeheerster tegen mijn hand aanrijden. Aan haar onverstaanbaar onweerstaanbaar gejammer te horen, was ze niet ver van de climax verwijderd. Tegen wil en dank loste mijn mond zijn liefdesgreep op haar borsten om na even haar navel te hebben geplaagd aan haar poesje te gaan zuigen en likken. Hardop kermend als een aankomende starlet dat hoopt op die manier haar eerste rolletje in een pornoproductie te kunnen versieren, begon zij haar niet langer aan hun lot overgelaten tieten hardhandig te kneden terwijl mijn duim haar klit uitdaagde en ik haar koortsspleet met gespoede tong neukte, in en uit en in en uit en in en uit tot ze onder mijn lippen en in mijn mond vloeibaar werd, tot ze oploste in het element waaruit ze was geboren en ik het zout van de zee dronk uit het parelmoer van haar gebarsten schelp, waarbij haar kreten mij als luidruchtige meeuwen ongenadig in de oren pikten, slechts even stokkend in de seconde voor haar climax definitief doorbrak om dan in volle intensiteit te hernemen toen haar orgasme golf na vloeibare vloedgolf over me heen spoelde, gezicht schouders en rug over me heen spoelend, slechts heel geleidelijk uitdeinend en vervagend en tenslotte toch nog onverwacht-abrupt eindigend in een finale snik van weemoed naar het hoogtepunt dat alweer voorbij was, maar dat ze uit wrok tegen het kortstandig karakter van het genot zo snel mogelijk wenste te herbeleven door me brutaal aan de haren overeind en tegen zich aan te trekken en door haar onderlichaam bekken buik en kut wild tegen mijn immens gezwollen erectie aan te dringen, terwijl ze de dauw van haar orgasme van mijn geilnatte wangen zoende. Ze moest me in zich hebben, neen niet mijn tong, niet mijn vingers, maar mijn pik mijn stijve pik die moest ze in zich hebben. Zonder uitstel.

Achterin de kamer lonkte mijn bed geil, uitnodigend de lakens spreidend als een heet grietje haar gewillige benen. Te ver echter was dat bed voor haar en voor mij, zover dat we het nauwelijks haalden tot de eerste de beste stoel, waarop ze mij neerdrukte en vervolgens ze wijdbeens over me heen kwam staan. Ze nam mijn pik met één zelfzekere hand grijpvast en martelde de binnenkant van haar dijen, de ingang tot haar kut of haar anus vooraleer ze er zich met een blik die tegelijkertijd uiterste vervoering en uiterste concentratie uitdrukte op vast spietste. Zij neukte me zonder boe of ba, rechtoe rechtaan, me heel de tijd straal in de ogen kijkend en in haar ogen zag ik de man die ik werkelijk was, niet dat mannetje dat dagelijks zijn portie kanker kwam kopen in maatpak en aktentas, maar de verborgen man die haar al zolang had willen neuken en waarvan ze met zijn kleren eindelijk het dunne en geheel overbodige laagje beschaving had afgestroopt dat hem belette zichzelf te zijn, dat hem belette in haar te zijn. Van nu af aan kon ik niet haar winkel niet meer betreden zonder dat er een half spottende half geile glimlach rond haar mond speelde. In haar aanwezigheid kon me niet langer een imago van zakelijkheid en afstandelijkheid aanmeten dat ik zo zorgvuldig had trachten op te bouwen, aangezien ze dwars door mijn kostuum heenkeek en zij in mij voortaan en voor altijd die naakte kerel en die stijve pik zou zien die ze op een stormachtige avond door heel zijn apartement en in alle denkbare en vooral ondenkbare standjes had rauwgefokt.

En anderzijds besefte zij maar al te goed dat ik haar krantenhokje nooit meer kon binnenstappen zonder tegelijkertijd een erectie te voelen opkomen omdat ze verdraaid goed wist dat terwijl zij met onverschillig gezicht inhoudloze beleefdheden met me uitwisselde of zinloos over koetjes en kalfjes tarerde met de andere klant die zich daar toevallig bevond ik op hetzelfde ogenblik datzelfde gezicht voor mijn ogen zag verkrampen in de rictus van het orgasme en omdat ze maar al te zeer wist dat om het even achter hoeveel lagen wol ze zich ook trachtte te verschuilen, ik toch even duidelijk die magnifieke borsten zag waarop ik urenlang had gezogen en waartussen ik meermaals kermend was klaargekomen als ik de tieten van de glamourmeiden op de cover van Playboy, Penthouse of één van de andere blotenmeidenbladen in haar tijdschriftenrek zag. Voor die concurrentie hoefde zij echter niet te vrezen, eerder omgekeerd en had Hugh Heffner geweten dat zijn vleesgeworden fantasie in een onnozel Brussels krantenhokje achter de borstwering van haar toonbank haar borsten stond te verspillen aan dagjesmensen, bouwvakkers, ambtenaren en nicotineverslaafden als mezelf in plaats van haar tieten met heel de wereld te delen, dan had ie er onmiddellijk een klein legertje fotografen op af gestuurd om haar te vereeuwigen op het uitvouwbare glanspapier van Playboy magazine, dat je je voor nauwelijks tien EURO of evenveel dollars worldwide en zelfs tot in het kleinste krantenwinkeltje van Brussel zou kunnen aanschaffen om je aan haar lijf en aan haar borsten te kunnen verlustigen.

Vannacht echter was ik de enige echter aan wie ze haar borsten gunde in het diffuse licht dat de volle maan tegen haar lichaam fluisterde en toen ze zag hoe ik gebiologeerd in de vuurogen van haar tepels staarde, nam ze mijn gezicht stevig beet en trok me tegen haar tieten aan om me aan ze te verlustigen terwijl zij me op de woeste kadans van haar temperant neukte, mijn pik ontschorsend met haar kut, de rauwe zenuwbanen verzengend in haar hitte en ik met beide handen haar gulle billen spleet en mijn vingers langs de kartelranden van haar geslacht en over haar anus schraapte. Er ging een geweldige siddering door haar heen en haar lichaam begon zo wild en onbeheersbaar te schokken dat we stoel en al omver tuimelden en we op de grond en in een onontwarbaar kluwen van armen en benen en gebroken stoelpoten bek en klauw op elkaar aanvielen als prooidieren die hun honger enkel en alleen aan elkaar kunnen stillen. Ik kwam als eerste en spoot mijn ejaculatie als zuivere morfine rechtstreeks in de bloedvaten van haar brein, wat haar een orgasme bezorgde zo denderend dat ze er haast angstig bij werd en haar deed huilen van ontwenning toen ik me uit haar terugtrok, als een junkie verslaafd aan de witte roes van mijn shot dat amper was verdampt in haar orgasme of ze verlangde al naar een volgend.

Ze was onverzadigbaar en gunde me geen ogenblik respijt. Nauwelijks was leeggeschoten van haar kronkelende lijf afgerold of ze kwam tussen mijn dijen knielen, de halve mannen van haar dijen afgetekend tegen mijn nachtelijke muren, en zoog mijn pik als een volleerde prikkelpop naar een nieuwe hoogstandje, waarop ze zich als een hete heks op haar bezem naar de sterrenhemel reed waar ze explodeerde in een gensterregen obsceniteiten die mij weertot hard en opstandig leven wekten. En wanneer ik dan durfde durfde te verslappen en mij domweg als op een reddingsvlot op het bed trachtte te heisen om even aan haar erotische razernij te ontsnappen, was zij er gelukkig om me aan mijn haren terug te trekken, me op mijn rug en met haar kut aan de plankenvloer te spijkeren en met de lawine van haar tieten mijn alweer verzwakkende protestkreten te smoren.

Toen we uiteindelijk toch in bed belandden, was het om onmiddellijk in elkaars armen in te slapen, ik in foetushouding tegen haar aangekromd, mijn gezicht begraven in de veilige haven van haar borsten, zij uitgestrekt op haar zij, één hand bezitterig ballend om mijn ballen. Soezend droomde ik hoe ik naast haar wakker zou worden voor een gezonde portie matinale seks, maar toen ik bij het weerklinken van het carillon de ogen verwachtingsvol opsloeg, was ik moederziel alleen met een zeer nukkige erectie. Het hielp niets dat ik me verbeten afrukte in haar geur en in de vorm die haar lichaam in bed had achtergelaten.

Ik haastte me in mijn kleren, een wijdvallend Arabisch hemd over een al even Arabische losse broek met veterstrik, en haar haar winkeltje toe, dat zich voor mijn ongeduld gelukkig genoeg om de hoek bevond. Daar stond ze zoals steeds. "Een pakje Winfield meneer?", probeerde ze het enige zinnetje waartoe onze conversatie zich vóór de orgastische kreten en het hitsig gekerm van gisteren maandenlang had beperkt en ik beperkte me er nu toe het bordje "Ouvert/Open" om te draaien zodat het "Fermé/Gesloten" las, mijn schoenen uit te trappen, het lange hemd over mijn blote bast te trekken, de veterstrik los te maken en uit de op mijn voeten gevallen broek te stappen. Zij kwam van achter haar toonbank te voorschijn en trok me aan mijn pik en door een smal gangetje naar haar kleine opslagruimte, waar ze zich voor me stripte en vervolgens met haar blote kont op de stapel verse kranten ging liggen die ze als een bed voor ons had gespreid. Ik zakte door de kniëen om naast en tegen haar aan te komen liggen, maar zij hijgde hoofdschuddend hees "Ik wil je zien spuiten". Me opnieuw oprichtend en voor haar staand, nam ik haar wensen voor bevelen en begon me met lange halen af te trekken, terwijl zij mijn bewegingen begeleidde door met de ene hand ritmisch haar borsten te kneden, zich met de andere tussen gekruiste benen en samengeknepen dijen te vingeren en me telkens mijn vuist keihard op mijn ballen neerkwam met verhit gekerm op te jutten tot een vervroegd orgasme. Mijn opwinding was zo groot dat ik inderdaad al heel snel en heel intens klaarkwam. De kracht van mijn ejaculatie haalde als een zweep naar haar uit en liet withete striemen van zaad na op haar huid. En die onaflatende en ongenadige regen van erotische zweepslagen, die haar lichaam deden opveren en verkrampen in wellustige pijn, hield niet eerder op dan toen ze zelf met molenwiekende armen en scharende benen was klaargekomen.

Bevredigd zuchtend draaide ze zich loom op haar buik, één been optrekkend zodat ik de krop van haar geslacht zag. Op haar rug en op haar magnifieke billen, had de verse drukinkt de vette krantenkoppen van vandaag afgetekend in spiegelschrift, dat door de bruuske bewegingen van de climax aanzienlijk was uitgelopen. Op mijn zij kwam ik tegen haar aanliggen. "In Nederland stevent de SP af op een historische verkiezingsoverwinning!" las ik moeizaam en hardop van haar schouderbladen af terwijl ik de bittere letters één voor één van haar honighuid afzoende. "Ooooooo jaaaa", riep ze uit, maar of dat was omdat ze mijn politieke sympathieën voor Jan Marijnissen deelde of omdat ik haar bij het uitroepteken penetreerde, kwam ik nooit te weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten