donderdag 30 juli 2009

Ex-minnares

Af en toe schrijf ik ook uit vrouwelijk perspectief. En toch ben “ik” niet het hoofdpersonage. Dat is Loïs. Zij bestaat echt, al heet ze anders. Loïs is een hartstochtelijke vrouw. Zij laat zich niet controleren. Af en toe kruipt zij onweerstaanbaar in mijn pen. Af en toe kruip ik in haar vel.

Bob was een ex-collega en een ex-minnaar van me. Hij viel op roodharige vrouwen en ik op zwarte mannen. Zo eenvoudig was dat. We hadden wilde nachten beleefd in bed. En hadden elkaar daarbij steeds alle vrijheid gegeven. “Sex, fun & games. No strings attached”. Toen het grafisch bureau waarover we werkten over kop ging, en we elk onze weg gingen – ook geografisch – was dat weliswaar sneu, maar het emotionele ramp was het dan ook weer niet. Er was geen man overboord. En evenmin een vrouw. We hielden bovendien contact. Via e-mail, MSN en een zelden keer ook telefonisch. Als we toevallig bij elkaar in de buurt waren, kwam het trouwens vaker dan niet tot een vrijblijvende wip. We waren per slot van rekening volwassen en wisten perfect hoe we de ander genot konden bezorgen.

Na onze laatste ontmoeting, was er een half jaar overheen gegaan eer ik hem opnieuw hoorde. Of beter gezegd las. Via een frivole uitwisseling van korte mailtjes.
- Hai Loïs schatje. Wou je gewoonweg ff laten weten dat ik onlangs getrouwd ben.
- O. Nou gefeliciteerd hoor. En? Is het een lekker ding?
- Heel erg.
- Een redhead dus? Als ik!
- Nope. Een Surinaamse
- Een zwartje dus.
- Als je wil.
- Tuurlijk wil ik. Lekkerrrrrrrrrrrrrr
- Jaja. Ik ken je voorkeuren ondertussen wel. Jij veelvraat.
- Zeg maar alleseter. Zeg Bob?
- Ja.
- Betekent dat dan dat wij niet meer van bil gaan J
- Jij grapjurk

Weer ging er een half jaar overheen. Tot ie op een zomerdag na middernacht online kwam en ik zijn icoontje meteen zag knipperlichten voor een gesprek. Hij zond me ook onmiddellijk een uitnodiging om de cam aan te zetten. O. Was meneer in een hete bui? Daar was ik altijd voor te vinden. Ik was exhibitionistisch ingesteld en maakte me graag klaar terwijl een ander keek. Zeker voor de cam. Ik voelde al aangename tintelingen bij het vooruitzicht en trok gelijk mijn bh en topje uit. Toen aanvaardde ik de uitnodiging. En keek ik in het vertrouwde gezicht. Mannelijke kaaklijn, stoppelige wang die ik oh zo graag tegen de zachte binnenkant van mijn dijen en mijn poesje voelde raspen toen we nog minnaars waren, en een kaalgeschoren schedel. Puur man. Puur neger.
- Hai Loïs. Ik hoop eigenlijk al een paar dagen je online te treffen.
- Schatje toch. Verlang je zo sterk naar me?
Ik leunde achterover in mijn computerstoeltje zodat naast mijn gezicht ook mijn goed gevulde buste in het kader verscheen.
- Loïs verdomme
- Ik heb net zitten cammen met een gozer, loog ik. Bovendien is het niet alsof je mijn tieten nog nooit gezien hebt.
- Juist. En je weet dat ik er elke keer weer wild van word.
- Ja. Jij hebt anders ook wel iets waar ik wild van word, zinspeelde ik op zijn machtige geslacht.
- Straks misschien.
- Jij je zin. Ik haakte mijn bh opnieuw vast in mijn rug, lichtjes ontstemd.
- Lieverd. Niet mokken. Ik moet je eerst wat vragen.
- Kom op dan.
- Ik heb je toch gezegd dat ik getrouwd ben.
- Hé Bob schatje. Sorry dat ik je meteen onderbreek, maar ik ben geen goede huwelijksraadgeefster, als dat tenminste is waarop je doelt.
- Neen en ja. Maak je geen zorgen. Alles gaat prima tussen ons. Ook de seks. Vooral de seks. Het is wat anders.
- Vertel op man.
- Oké. Ik vermoed dat ze erover fantaseert het met een andere vrouw te doen.
- Hoezo? Heeft ze daarover iets laten vallen?
- Neen. Maar ik heb ’s ochtends de computer enkele keren aangetroffen op een site met lesbische verhalen. En een keer met vrouwenporno.
- Heb je daar dan een probleem mee.
- Helegaar niet. Je kent me. Het zit zo. Mijn vrouw is eerder verlegen. Als ik er niets aan doe, blijft het misschien bij een fantasie. Ik wil haar dus graag een zetje geven.
- Nou dan Wat let je?
- Hier verschijn jij in beeld lieverd.
- Hoezo?
- Ik heb wat graag dat ze het een eerste keer doet met iemand die ik vertrouw. En die ik haar durf toevertrouwen.
- Wat een aanlokkelijk voorstel. Kan je me eens een foto van je liefste tonen. Ik ben zeker dat je er op je harde schijf hebt staan.
- Wacht ff.
Ik kreeg al spoedig een bestandje toegestuurd. Zenuwachtig wachtte ik tot op het oplaadde. Toen ik haar zag watertandde ik meteen. Het was een allerliefst negerinnetje, met een zoet snoetje, hoge jukbeenderen en een warreling van geblondeerde pijpenkrullen.
- Ze is wel een stuk jonger dan jij.
- Zeg eerder of je wil
- Man. Moet je dat nog vragen. Haar mond is om te zoenen. En dat gezicht. Pure chocolade.
- Mooi. Bovendien…
- Bovendien wat?
- Bovendien krijg ik op die manier misschien een kans jou ook nog eens te neuken.
- O meneer fantaseert over een triootje.
- Dat had ik inderdaad in gedachten ja
- Weet jij wat ik in gedachte heb?
- ?
- Dit.
Ik bracht mijn handen achter mijn rug, en haakte mijn bh los, met mijn tieten wiegelend. Het gevolg laat zich raden. Bob kwam overeind, trok zijn broek en slip over de heupen naar beneden en liet me zien dat alvast één gemeenplaats over zwarte mannen niet gelogen was.

We spraken af dat ik zondag bij hem en zijn vrouw op visite zou komen. Hij zou me voorstellen als een ex-collega, wat ik per slot voor rekening ook was. “Bovendien”, had hij er aan toegevoegd. “Ik heb mijn eigen firma nu. En jij bent freelance niet?. Misschien kan ik wat opdrachten naar je toe schuiven.”

Ik kleedde me met verstand naar het afspraakje. Enerzijds wou ik me niet te verleidelijk kleden, omdat zij misschien zou denken dat ik een oogje op haar man had, anderzijds wilde ik mijn voornaamste troeven – mijn lange benen, zware borsten en kastanjerood haar – tot hun volle recht laten komen.

Bob woonde in een buitenwijk. Hij opende in zwemshort, teenslippers en strak T-shirt. “Hallo Loïs”, gaf hij me drie zoenen op de wangen, alsof we niet meer waren dan vrienden. “Kom binnen. Wij zitten in de tuin.“ Hij had niet slecht geboerd in dat jaar dat we elkaar niet meer gezien hadden. Want naast de tuin was er ook een zwembad. “Amanda, mag ik je Loïs voorstellen. Loïs dit is Amanda, mijn vrouw. Maak het je makkelijk terwijl ik wat drankjes voor ons mix.”

Amanda lag behaaglijk in een chaise longue. Ik ging in de ligstoel naast de hare zitten. Terwijl we op Bob wachtten, praatten we wat over koetjes en kalfjes terwijl ik de tijd nam om haar te observeren. Zij had een kleurrijke wikkelrok aan en verder een hagelwit bikinitopje. De minuscule driehoekjes stof lieten weinig aan de verbeelding over. Amanda had verrukkelijke borsten, groot en kegelvormig, zoals je dat vaak bij jonge negerinnen ziet. Haar buik was plat en het juweel van haar navel volmaakt. In tegenstelling tot de foto die Bob me in de week had getoond, was haar schedel nu glad geschoren. Het maakte haar schoonheid minder zoeterig en voor de hand liggend, en vestigde nog meer de aandacht op haar gezicht. Ja. Ik kon begrijpen dat hij voor haar gevallen was. Ze was uitzonderlijk mooi. Om in te bijten. Terwijl we babbelden zonder veel te zeggen, merkte ik trouwens op dat haar tong voorin gepiercet was. Ik vroeg me af hoe het zou voelen als dat metalen bolletje over het bolletje vlees van mijn clitoris zou likken. Ik moest moeite doen om een rilling van wellust te onderdrukken. ‘Hou je in Loïs’, hield ik mezelf streng voor. ‘Straks kwijl je nog over haar’.

Bob was terug. Het spel kon beginnen. Hij stak meteen van wal. “Hoe is het met je vriendin, Loïs.” Mijn vriendin? O. Wat een handigaard, die goocheme Bob.
“Dat is uit”, zei ik.
“Sneu voor je. “, zei hij ernstig. En dan met luim. “Misschien ken ik wel iemand voor je op kantoor. Of jij misschien lieveling?”, richtte hij zich tot zijn vrouw.
“Een vrouw?”, vroeg ze, alsof ze het nu pas begreep, en keek me naar ik meende met nieuwe ogen aan.
“Tuurlijk een vrouw”, zei Bob
“Ja een vrouw”, zei ik terwijl ik Amanda doordringend aankeek. Zelfs haar gitzwarte huid kon haar diepe blos niet verbergen.
“Je vindt vast wel iemand. Je bent nog erg aantrekkelijk. Is het niet lieveling? Of misschien ben jij kritischer voor een andere vrouw?”
Ze aarzelde even.
“Neen Bob heeft volkomen gelijk. Je bent inderdaad erg mooi. Je vindt vast wel een minnares.”
“Jij ook.”. Opnieuw bloosde ze fel. “Ik bedoel. Jij bent ook erg mooi.” En ik bekeek haar schaamteloos van top tot gelakte tenen. Tot mijn plezier merkte ik dat ze zich ongemakkelijk voelde.
“Hé”, doorbrak Bob de spanning. “Ik ga een frisse duik nemen. Nog kandidaten?”
“Had je me dat gezegd, dan had ik een bikini mee kunnen nemen”, antwoordde ik.
“Misschien kan Amanda je wel iets lenen?”
Mooi geprobeerd Bob, dacht ik. Maar neen. Ditmaal keek ik naar Amanda’s prachtige prammen. “Ik denk van niet Bob. We hebben dezelfde cup, maar op mijn leeftijd is een vrouw al iets molliger.” Dat was ook zo. Amanda daarentegen was een ranke twijg, met borsten als overrijpe dadeltrossen. “Maar als je er geen bezwaar tegen hebt dat ik me in slip en bh aan jullie vertoon?”. Bob zweeg wijselijk. Het was Amanda die zei. “Waarom ook niet.” In haar stem klonk nieuwsgierigheid door. Ik stond recht en trok mijn jurk uit. Mijn bh benadrukte de welving van mijn borsten nog. Amanda deed haar best om niet naar me te staren.

Ook Bob hield zich neutraal. Hij trapte zijn slippers uit, trok het T-shirt over zijn hoofd en nam een duik. Ik zag Amanda met fierheid naar hem kijken. ‘Hij was een kanjer. Hé, verlies vooral haar aandacht niet’, zei ik tegen mezelf.

“Ik denk dat ik eerst wat zon ga nemen”, zei ik. “Dat is er nog niet echt van gekomen deze zomer. En ik heb geen tuin. Heb je soms wat olie?” Amanda verdween in huis. Bob grijnsde me toe, zijn armen op de rand van het zwembad. “Je hebt beet, geloof ik”. “Sssst”, deed ik want daar was Amanda al terug.

Ik had om op mijn buik omgedraaid in de chaise longue. “Mag ik je vragen mijn rug te doen?”. Amanda kwam naast me zitten. Ik rilde toen ze wat olie op me deed. Brrr. Die was nog koud. “Haak je mijn bh los?”. Voelde ik haar vingers beven. “Mmmmm. Dat is lekker”, zei ik genietend. Ze had stevige warme handen, en ik hield van de masserende aanraking op mijn schouders en mijn rug.
Ik bezon me over mijn verdere aanpak, toen Amanda ineens vroeg. “Mag ik je iets vragen?”
- Doe maar hoor”
- Misschien zal je het een vreemde vraag van me vinden, maar…”
- Maar wat
- Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik vroeg me af hoe het is om met een andere vrouw te vrijen.
Ik draaide mijn gezicht over mijn schouder naar haar toe
- Waarom? Fantaseer je daar dan over?
- Hoe weet je dat? Ze had zich versproken.
- Je bent echt geen uitzondering hoor, antwoordde ik. De meeste vrouwen fantaseren daar wel over. Maar er zijn er helaas weinigen die het ook daadwerkelijk doen.
- Helaas?
- Ja. Weet je Amanda, af en toe heb ik een man nodig. Maar sinds ik de vrouwenliefde heb leren kennen, is er een hele nieuwe wereld voor me open gegaan. Niemand kent het lichaam van een vrouw, niemand weet beter wat een vrouw pleziert dan een andere vrouw.
Het bleef even stil. Alsof ze mijn woorden tot zich liet doodringen. En dan.
- Ik denk dat ik het wel een keer wil proberen.
Ik keek haar aan.
- Met mij?, vroeg ik brutaal. Ik heb je naar me zien kijken toen ik mijn jurk uitdeed. Vind je me begeerlijk?
- Ja, kwam het er als een moeizame bekentenis uit. Maar…
- Maar wat?. Krabbel je al terug?
- Neen. Maar Bob…
- Wat Bob. Die hoeft dat toch niet te weten?
Ze bekeek me verontwaardigd. Ze was nog jong en naïef. Ik was rijp en cynisch.
- Mij goed. Eerlijk gezegd denk ik trouwens niet dat hij er iets op tegen zou hebben. Het is niet alsof je met een andere man het bed induikt. De meeste mannen vinden het trouwens opwindend. Naar twee vrouwen te kijken. Die het doen. Dat weet ik uit ervaring.
- Denk je?, vroeg ze hoopvol.
- Zullen we het hem vragen? Hé Bob. Riep ik tegen haar man die zijn druipnatte lichaam net uit het zwembad hees.
- Wat doe je nou, zei Amanda paniekerig
Ik deed alsof ik haar niet had gehoord.
- Hé Bob?
Hij droogde zich af met een grote badhanddoek terwijl hij naar me keek
- Ja Loïs. Wat is er?
- Amanda vroeg zich af of jij het opwindend vindt als twee vrouwen het met elkaar doen.
Ze keek geterroriseerd door wat ze hoorde. En nog meer toen Bob haar confronteerde.
- Is dat zo lieverd?
Ze durfde niet neen te zeggen. “Ja”, zei ze met een bedeesd meisjesstemmetje.
- Waar jullie als vrouwen onder elkaar al over praten! Ja. Tuurlijk vind ik dat opwindend. Toch als het mooie vrouwen zijn.
- Zoals Amanda en ik?
- Verrek Loïs. Jij laat er ook geen gras over groeien. Nodig ik je bij me thuis uit en probeer je gelijk mijn vrouw te versieren. De brutaliteit. Maar de grijns op zijn gezicht weersprak de strengheid van zijn woorden.
- Heb je dan zin in haar?. Vroeg hij Amanda op de vrouw af.
- Ja.
- Je hebt me gehoord lieverd. En je kent dus de voorwaarde.
- ?
- Dat ik mag toekijken.
Hij wachtte haar antwoord niet af, maar stroopte zijn short af. Zijn besneden pik kwam kaarsrecht omhoog. Ik had verschrikkelijk zin om op die lekkere lolly te gaan zuigen. Maar ik richtte mijn aandacht op Amanda.

Ik draaide me in de ligstoel. Amanda keek naar mijn blote borsten. Ik liet mijn tepels stijf worden onder haar blikken en kwam dan overeind om mijn broekje af te doen. Mijn seks was gladgeschoren. Ik was er best fier op. Mijn schaamlippen sloten niet meer perfect aan elkaar en puilden lichtjes uit, maar ik was per slot van rekening geen twintig meer. Bovendien geilde ik bij de gedachte dat zij ze straks tussen haar lippen nog wat verder zou oprekken.
- Je bent mooi. Haar stem klonk schor.
- Kom, zei ik.
Ze kwam overeind en kwam voor me staan. Ik omhelsde haar en drukte mijn lippen lichtjes tegen de hare. Ze trilde als een espenblad in mijn armen. Langzaam weken haar lippen onder de mijne. We zoenden. Haar mond proefde warm en zoet. Aanvankelijk zoende ik haar teder, en bracht slechts langzaam mijn tong in het spel. Met mijn vingers trok ik de sluitstrik van haar bikinitopje los. Het overtollige kledijstuk viel tussen onze lichamen op de grond. Eindelijk voelde ik haar blote borsten tegen de mijne. De tepels waren geëxciteerd en prikten in mijn zachte vlees. “Laat me kijken”, zei ik, me van haar losmakend.

Ik zetten een stap achteruit en bekeek haar. Ze wist niet goed hoe ze zich een houding moest geven. Haar borsten waren inderdaad erg zwaar. De tepelhoven waren supergroot, waar ik tuk op was, en de huid was rimpelig van opwinding. Ze deed zelfs haar wikkeljurk los. Ik zag dat ze lange gladde benen had, en mooie sierlijke voeten. Ze maakte aanstalten haar slipje uit te trekken, maar ik fluisterde hees. “Laat mij”. Ik knielde aan de voeten van dit betoverend schepsel en trok het broekje langzaam over haar heupen naar omlaag. Ik tilde haar voeten op zodat ze eruit kon stappen en drukte de stof vluchtig tegen mijn neus en mond. Het materiaal was doorweekt en rook sterk, alsof haar geur zich daar had geconcentreerd. Over de zwelling van haar borsten keek ze naar me. Haar gezicht stond ernstig, een beetje bangelijk zelfs, als was ze angstig voor de onbekende wereld die ze zo zou binnen stappen. Die van de vrouwenliefde. Ik was haar gids en leidsvrouwe. Ik liet het lapje stof vallen en keek naar haar kutje. Het was een perfecte kerf in de gladde huid van haar onderbuik. Zacht blies ik er mijn adem tegen aan. Ze kreunde verrukt. Voorzichtig pulkte ik de schaamlippen van elkaar en staarde in het rozige binnenste. Ik drukte er een zoen tegen aan en zoog haar kutje dan helemaal in mijn mond, de lippend uittrekkend. “Je maakt me gek”, zuchtte ze. Haar stem was lieflijk en paste perfect bij haar. Zou ze nog zo klinken als ze kwam?

Ik vroeg haar op haar rug te gaan liggen, op de grote badhanddoek die ik voor haar uitspreidde. Ze vleide zich neer en keek me met gazellenogen aan van onder haar lange wimpers. Ik kon mijn geluk niet op Dat ik met deze mooie jonge vrouw mocht vrijen. Op mijn ellebogen steunend nam ik boven haar plaats. Mijn borsten wogen zwaar op de hare. Ik likte de kwetsbare ader in haar hals, kuste dan de duidelijk afgelijnde omtrek van haar kin en tenslotte haar mond, dit keer hartstochtelijk, eerst met de lippen en uiteindelijk tongend met open mond.

Bob was niet ver van ons komen knielen. Grommend trok hij aan zijn wanstaltige lul. Ik wist dat hij maar wat graag aan het spel zou hebben deelgenomen. Perfecte gentleman als hij was wist hij echter dat ons dit ogenblik moest gunnen. Dit ogenblik was voor Amanda en mij. Voor ons.

Ik zoende haar tieten, me zat vretend aan dat overvloedige malse jonge vlees. Ik trok haar borsten samen en likte over de opstaande tepels. Mijn knie, die tegen haar poesje aanduwde, was nat van haar sappen. Haar geur lokte me. Ik gaf haar buik een opeenvolging van korte vederzachte kusjes, en zoende dan de binnenkant van haar dij, de huid tussen mijn lippen zuigend. De verhitte adem van haar kut sloeg me tegen de wangen. Zij woelde onrustig met haar vingers door mijn wilde rossige manen. Ik keek haar aan in het verlegde van mijn tong en gaf een lange haal door de natte sleuf van haar geslacht, tegen haar klit aantikkend aan het eind. Haar bekken reageerde fel en er ging een onderhuidse siddering door haar heen. Het maakte me immens gelukkig haar zo te doen genieten. “Lekker?”, vroeg ik. “Zalig”, zuchtte zij, zich onzacht in de tieten nijpend, als wou ze zich vergewissen dat dit geen droom was. “Straks wil ik jou ook likken”, zei ze met dikke tong.

Straks? Waarom wachten? Ik kwam langszij haar liggen, mijn ene been bij de knie plooiend zodat haar niets ontging van de vlezige bloemkelk van mijn geslacht. De aanblik van mijn poesje maakte haar heet. Dat zag ik. “Je hebt een geile kut”, zei ze en het was te merken dat het uitspraken van dat woord – Kut! – haar opwond. Ik nam haar bij een hand en een duwde haar vinger een kootje diep bij me naar binnen. Ik kon een korte kreun niet onderdrukken en voelde mijn kut samentrekken rond de vinger. Toen ik me ontspande, bracht ik de met geil beladen vinger naar haar mond en liet hem die aflikken. “Honig”, zei ze en plette haar mond dan tegen de mijne, die nog naar haar kut smaakte.

Toen we uitgezoend waren, legde ik mijn hand in haar nek en duwde haar hoofd naar omlaag. “Zuigen. Dat wil je toch graag?”, vroeg ik terwijl ik haar een borst aanbood. “Ja”, zei ze hees. Ik keek vertederd naar dat lieve kind terwijl ik haar de borst gaf. Ze lurkte aan mijn tepel als een baby. Ze miste techniek wat dat deed niets af aan mijn plezier en mijn geluk. Integendeel. Ik vond het fantastisch dat zij met mij haar eerste onzekere stappen zetten. “Lekker?”, vroeg ik opnieuw. “Doe ik het goed”, vroeg zij mij op haar beurt. Ik glimlachte en knikte. “Dit is zo anders”, hijgde ze, mijn borsten in natte kussen verdrinkend. “Zo anders dan een man”. Die man lag zich nog steeds naast ons als een berserker te masturberen. Hij snokte zo hard aan zijn lul, dat ik vreesde dat hij die tot stof fijn zou wrijven.

Ik lachte schor van wellust en duwde Amanda’s hoofd nog verder naar omlaag. Ze zoende mijn buik, navel en dijen bedeesd als wou ze mijn kutje ontwijken. En likte me dan toch. Haar tong was rasperig als die van een kleine kat. Nogmaals likte ze me en duwde het bolletje van haar piercing tegen mijn klit aan. Ik kronkelde krols. “Jij lekker ding”, hijgde ik wild. “Maak me gek. Toe”.

Ze wilde zich tussen mijn dijen nestelen. Maar ik hield haar tegen. “Ik wil jou ook verwennen”, fluisterde ik. Ze ging gehoorzaam op haar rug liggen en ik kwam opnieuw op handen en voeten over haar heen zitten, mijn voeten naar haar hoofd ditmaal, zodat zij tegen mijn rijpe kont aankeek en ik tegen haar dijen en kutje. Ze legde haar handen met knedende bewegingen op mijn billen. Ik zou het heerlijk gevonden hebben moest ze me gespankt hebben, maar dat durfde ze waarschijnlijk niet aan. Maar haar tong was goed en leerde snel. Ik likte vurig aan haar poesje. Aan het zenuwachtige trekken van haar onderlichaam merkte ik dat ze niet ver van haar climax verwijderd was. Bob was voor me komen zitten en telkens ik mijn tong door de kut van zijn vrouw haalde keek ik tegen de machtige stam van zijn pik aan. Gezien de razernij waarmee hij zich aftrok, verbaasde het me dat hij nog niet had gespoten.

Mijn anus jeukte. “Doe een vinger in mijn kontje”, bedelde ik want ik wist dat dit nog tot mijn plezier zou bijdragen. Amanda duwde het voorste kootje aarzelend naar binnen en masseerde de vinger dan draaiend voorbij mijn kringspier, die zich er meteen rond aanspande. “Vinger me”, moedigde ik haar aan. Dat deed ze. Het bolletje van haar piercing had mijn klit inmiddels gevonden, en ze liet het er met vibrerende tong als een trileitje tegen aan rillen. Ik moest me inhouden om niet in die malse pruim van haar te bijten, zo ondraaglijk lekker was de aanraking. Mijn orgasme loerde juist om de hoek, besefte ik. En ik ging vurig op haar klit zuigen. Die was groot. Het was alsof ik een miniatuurpenis in mijn mond had. “Ik ga zo komen”, fluisterde ik tegen haar kut. Het meisje kon haar geluk niet op. “Oooh. Jaa”, hijgde ze. “Kom asjeblief”. Dat zij mij liet komen, bezorgde haar haast meer vreugde dan haar eigen climax. En toen kwam ik. En dan zij. Mijn orgasme was angstwekkend. Ik was als een vlinder die naar een verzengende vlam werd getrokken. Ik was niets meer. Buiten hitte. Verschroeiende hitte. Die me van binnen uit verteerde. En ik verloor het bewustzijn.

Toen ik weer bijkwam, lag Amanda naast me. Ze keek me aan met verliefde ogen. Haar wangen waren zeiknat van mijn orgasme. Zij hijgde nog na van het hare. “Ik heb je laten komen”, zei ze, luidop alsof ze het zelf moeite had het te geloven. “Ja”, zei ik. “Tot in mijn tenen”. Ik verstrengelde mijn vingers met de hare en zoende haar lief. “Het was geweldig”, zei ze. “Jij was geweldig”.

Bob was gestopt zich te masturberen. Hij was echter nog niet klaargekomen, want zijn dooraderde pik stond nog steeds overeind. “Dat was zo geil”, kermde hij. “Ik hou het niet meer”. En reeds legde hij zijn hand opnieuw rond zijn vuistdikke stam. “Neen”, mimiekte ik met geluidloze lippen. En tegen Amanda. “Neuk hem lieverd. Hij heeft het verdiend. En ik wil ook kijken.” “Wacht even”, protesteerde ze. “Ik voel mijn benen niet meer. Laat me asjeblief bijkomen.” Bob kwam haast haar liggen en met zijn beiden streelden en kusten we haar. Aanvankelijk genoot ze stil en slaperig van die aanrakingen, en pas na een hele poos werd ze opnieuw opgewonden en begon ze onze strelingen te beantwoorden. Ze zoende mij gretig, als een kind dat een nieuw speelgoed heeft gekregen en enkel daar aandacht voor heeft, maar ik legde haar tengere hand rond het geslacht van haar man. “Neuk hem”, bracht ik haar mijn woorden in herinnering. “Neuk die harde lat plat. Ik wil kijken.”

Dat ik daar geil van werd, gaf bij haar de doorslag. Bob lag op zijn rug. Amanda ging schrijlings over zijn middel zitten, haar rug naar hem toe, haar gezicht naar mij. Ze stond op het punt zich over hem te laten zakken. “Toe laat mij”, smeekte ik. Ik schoof op mijn dijen tussen zijn knieën en nam zijn machtig lid in mijn hand. Zijn pik was moddervet en de eikel was diepzwart aangelopen. “Schatje, ik hoop dat je me dit vergeeft maar dit is te goed om aan me te laten voorbijgaan.” En bij die woorden stulpte ik mijn lippen rond zijn lul en zoog hem voorin mijn mond. Het was geweldig hem in mijn mond te hebben. Hij gromde van plezier terwijl ik hem pijpte en tegelijkertijd mijn hand draaiende en vuistende bewegingen rond de ruwe bast liet maken. Amanda keek met ongelovige blik toe hoe ik haar man onder haar ogen pijpte. En hij dat zich hoorbaar liet welgevallen. Het was met tegenzin dat ik hem uit me liet glijden, maar ik wilde niet dat hij in mijn mond kwam. En bovenal wilde ik haar wrevel niet opwekken. “Lekkerrr”; zuchtte ik verontschuldigend terwijl ik haar aankeek. Amanda had zich hersteld. Ze leek niet langer verbijsterd, laat staan afkeurend dat ik haar man had afgezogen. Ze ging zelfs een stap verder. “Straks zuigen we hem allebei af”, zei ze zwoel terwijl zij haar tong een cirkel liet beschrijven rond haar lippen. Wat een fantastische meid. Het enige wat op dit ogenblik van tel voor haar was, was dat ze geil was. Dat ze wilde neuken. En dat ik daarbij toekeek. Ik nam de pik beet en gaf met de dikke kop klapjes tegen haar dijen, haar schaamlippen, de eikel tenslotte tegen haar clitoris wrijvend. “Stop hem in me. Toe”, zei ze tenslotte. Haar mooie gelaatstrekken waren onherkenbaar verwrongen van passie. Ze plaatste haar gestrekte armen achter zich, de handen op zijn schouders, zodat haar bovenlichaam schuin achteroverleunde, terwijl hij haar beet nam bij de heupen. Ik richtte zijn penis als een schuine lans naar haar bekken en zij schroefde zich op hem vast. Het ging erg moeizaam en zij brak uit in dikke droppels zweet, die op haar glimmende schedel, voorhoofd en wangen biggelden. Naarmate hij in haar verdween, opende haar mond zich steeds verder en verder in een o van verwondering. Eindelijk stak hij tot aan de ballen in haar. Het zicht van dat jonge tengere lichaam vast gespietst op die vervaarlijke lul was obsceen. Automatisch was ik mezelf gaan strelen terwijl ik haar aankeek. “Neuk hem”, zei ik voor de derde keer.

Ze zette zich in gang en neukte hem langzaam, haar bekken tegen zijn penis in stotend. Haar borsten wiegelden over haar bovenlichaam, als een film die vertraagd werd afgespeeld. Ik liet me niet onbetuigd. Ik boog me voorover, zoog op zijn balzak, en likte de buitenwaarts gestulpte schaamlippen, zijn schacht waar zij gestaag over gleed en haar klit. Wat de buren ervan dachten, kon haar duidelijk niet langer schelen, want ik was zeker dat haar lustkreetjes straten ver te horen waren. “Oooo jaaaaaaaaaa. Ik neuk je plat. Ik neuk je rauw.” Ze had alle remmingen losgelaten en ging finaal door het dak. En al helemaal toen Bob, die het zich tot dan toe had laten overkomen, met snel stotend bekken tegen haar onderlichaam in begon te rammen. Hij neukte haar razend snel. Bij elke stoot verschoven haar borsten en haar gekreun klonk schokkerig, alsof er kleine onderbrekingen tussen zaten. “O-o-o-o-o-o-o-o-o.” Ik likte haar klit met ontspoorde tong, het bolletje ontelbare keren per seconde aantikkend. “Ik ga komen”, gilde ze kort. “Oooooo. Jaaaaaaaa. Ik kommmmm. “ Het orgasme was brutaal. Zolang het aanhield was ze onvoorstelbaar lelijk.

Ik was er zeker van dat hij ook was gekomen, maar toen zij uiteindelijk en totaal bevredigd van hem afschoof, zag ik tot mijn grote verbazing dat hij nog steeds hard was. Het kon me niet meer schelen wat ze van me dacht. Ik had nog slechts een gedachte. Die man nog een keer in me te weten

“Bob naai me asjeblief. Ik ben zo verschrikkelijk geil.” “O Bob ja. Neuk haar. Laat haar komen zoals je mij laten komen hebt. Neuk die lekke scheur van haar”, hijgde Amanda vulgair tot mijn verbazing, terwijl ze zich loom navingerde.

“Neuk me achterlangs”, zei ik terwijl ik al op handen en voeten had plaatsgenomen. Ik hield ervan me zo te laten nemen. Mezelf volledig uit handen te geven. Over te leveren. Bob legde zijn stevige knuisten op mijn kont en penetreerde me. Ondanks het feit dat hij zeer zwaar geschapen was, ging hij toch moeiteloos in me. Ik was immers zo geil als boter. Hij gaf het me goed en hard. Hij was de man. En ik de vrouw. Amanda keek me in de ogen. Begreep ze op dat ogenblik dat dit niet de eerste keer was dat Bob me bezat? Ik wist het niet. Het was ook niet van tel. Het enige wat telde was dit. Dat hij in me was, dat hij mijn bekken steeds verder doormidden kliefde, dat ik een verschrikkelijke climax bereikte en zijn zaad in mijn vagijn voelde gutsen.

“Dat was waanzinnig”, lag ik een minuut later uit te puffen op mijn buik, terwijl Bob, die tegen me aan komen liggen was het zweet van mijn schouders en de kromming van mijn rug zoende. Amanda strekte haar arm naar me uit en ik verstrengelde mijn vingers in de hare. We waren totaal verzoend wij gedrie. Bob. Zijn vrouw. Haar minnares. Zijn minnares. Ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten