donderdag 30 juli 2009

Blind date


Af en toe schrijf ik ook uit vrouwelijk perspectief. En toch ben “ik” niet het hoofdpersonage. Dat is Loïs. Zij bestaat echt, al heet ze anders. Loïs is een hartstochtelijke vrouw. Zij laat zich niet controleren. Af en toe kruipt zij onweerstaanbaar in mijn pen. Af en toe kruip ik in haar vel.


‘Waar heb ik me nu in begeven’, dacht ik bij mezelf. Maar het was te laat. Ik kon niet meer terug.

Ik lag op mijn rug. Het enige wat ik droeg was een zwarte blinddoek voor mijn ogen. Ik voelde me onbeschermd en hulpeloos. Dat was een geheel nieuwe sensatie voor me. Daarom had ik hier ook mee ingestemd.

Het idee was gekomen van mijn camvriendin Poupette, met wie ik vrijuit over seks kon praten. Het was zalig ervaringen uit te wisselen en elkanders al verhitte fantasie nog verder aan te vuren.
- Heb je je al eens geblinddoekt laten nemen?, wou ze weten.
- Bah neen. Ik zie liever wie ik fok, zei ik grof.
- Wat een taalgebruik zeg. Je bent niet bepaald fijnbesnaard vandaag.
- Ik ben heel erg fijnbesnaard. En dat zal ik je meteen bewijzen.
Ik trok mijn rok omhoog tot boven mijn dijen en trok mijn slipje opzij. Ik liet de cam dan enkele seconden lang op mijn poesje inzoomen en raakte me daar aan. Ik rilde hevig en kreunde nog harder. Toen richtte ik de camera weer na mijn gezicht terwijl ik mezelf bleef strelen.
- Zie je wel
Poupette bloosde hevig en keek verward.
- Wat ben je toch verschrikkelijk geil Loïs.
- Ja hé
- Daarom denk ik dat een blinddoek echt wat voor je zou zijn.
- Ben je daar weer met die idee. Ik heb het je al gezegd. Ik kijk graag. Anders kunnen we gelijk ook de cam uitzetten.
- Luister nou even naar me Loïs. Het is niets voor jou om meteen neen te zeggen tegen een voorstel.
- Oké. Probeer me te overtuigen.
- Nou het leuke is dat je je helemaal uitlevert. Omdat je niet weet wat er gaat gebeuren.
- Tja. Maar die verrassing is er toch snel af als je het mij vraagt.
- Ook als je niet alleen niet weet wat er gaat gebeuren, maar ook niet wie wat met je gaat doen?
Ze had mijn belangstelling te pakken.
- Bedoel je met een onbekende?
- Of met onbekenden!
Ze wist hoe ze me moest prikkelen.
- Met een stel zwarten bijvoorbeeld.
Nu had ze me beet. Ik ben namelijk dol op zwarte mannen. Op het racistische af haast, want het was een puur lijfelijke drift naar geur, naar spieren, glimmende schedels en grote lullen. En alhoewel we al lang in een verlicht tijdperk leefden, was het voor mij telkens toch van de verboden vrucht eten. Als een plantagevrouw die zich afgaf met een bezwete veldslaaf. Scarlett O’Hara die zich door een grootgeschapen Afrikaan beurs liet neuken. Mijn fantasie projecteerde pornografische beelden op mijn netvlies. Mijn hand werd sneller tussen mijn dijen.
- En kan jij dat voor me regelen?, vroeg ik gretig.
- Waar dienen vriendinnen anders voor?

Zo kwam het dus dat ik op Poupettes bed lag. Naakte en onbeschermd. Was er een camera op me gericht, vroeg ik me af en automatisch gingen mijn handen naar mijn dijen. Was dat de deur die open ging? In een reflex deed ik mijn handen weg. Gek eigenlijk. Want bekeken worden en zelf niet kunnen kijken, was de reden van het hele opzet. Aan de druk op de matras, voelde ik hoe iemand op het bed kwam. Wie was dat? Was het toegelaten de armen uit te strekken in dit spel? Maar ik hoefde dat geeneens meer te doen, want reeds was de ‘iemand’ schrijlings over me heen komen zitten. Tot mijn verrassing was het een vrouw. Die Poupette toch. Ze had me lekker in de maling genomen. Nu ja. Niet dat ik me bekloeg. Het was immers al een lange poos dat ik met haar wilde vrijen. En dit was best een originele manier. Ze had haar handen op mijn borsten gelegd en kneedde ze stevig, met de druk van de muis onderaan de duim, mijn tepels tussen de wijs- en middenvinger geklemd. Ik kreunde wellustig.

Ze stopte snel. Te snel. De druk op de matras veranderde opnieuw. En even later voelde ik een harde tepel langs de contouren van mijn mond strelen. “Mmmmm Poupette”, zuchtte ik. Zij lachte parelend. Maar zo lachte Poupette helemaal niet. Háár lach was schor en hees, doorrookt van nachtelijke sigaretten, whisky en de orgastische kreun. Deze stem was jong en fris.

Ik lachte op mijn beurt. Verrast en verrukt. Ik beeldde me in dat het een jong Antilliaans negerinnetje was terwijl ik mijn armen om haar rug verstrengelde, haar dichter naar me toe trok en het zachte vlees van haar borst in mijn mond zoog. Zij verplaatste een knie naar de binnenzijde van mijn benen en duwde het gladde vlak tegen mijn poesje aan. Ik was natter dan nat.

Het meisje schoof verder op, tot ik haar knieën aan weerszijden van mijn schouders voelde. Ik rook de bedwelmende geur van haar geslacht, dat ik vlak boven mijn gezicht wist. Nu mijn zicht vergrendeld was, waren mijn andere zintuigen scherper geworden. Het was alsof mijn vingertoppen en mijn tong ogen hadden toen ik mijn handen op haar billen legde en ik haar geslacht zoende. Ze had een klein kutje. Ik zoog het hele gevalletje in mijn mond, er uitgehongerd op sabbelend. Toen ik een eind maakte aan de zuigkus, waren mijn wangen nat van haar sappen. Wie was ze toch vroeg ik me af, terwijl ik haar klit opzocht en uitdaagde met mijn tong. Toch soms dat geile nichtje van Poupette niet? Neen. Dat kon niet. Want aan de textuur van haar huid wist ik zeker dat het een negerinnetje was. Ik hunkerde al naar het ogenblik dat ik mijn blinddoek zou afleggen en haar zoete met krullen omlijste gezichtje zou zien.

“Kom”, hoorde ik haar opeens fluisteren. En meteen voelde ik hoe een tweede persoon op het bed kroop. Met hoeveel waren ze in de kamer? Ik verdrong het luider wordende gekreun van mijn minnares even naar de achtergrond en meende verder in de kamer het gehijg van een andere vrouw te horen. En het aparte geluid van een hand die een lul aftrekt.

Dat was dus minstens een tweede man. Naast de man die op het bed geklommen was. Ik voelde hoe hij zijn rechterhand over mijn linker op de billen van het meisje plaatste. Vervolgens nam hij mijn andere hand beet en legde die rond zijn geslacht. Ik liet mijn hand langs de lengte van zijn schacht schuiven. Hij was dik en erg lang. Alsof ik het zelf was die gepenetreerd werd loodste ik die stijve penis in het nauwe poesje van het meisje. Automatisch spande ik mijn eigen kutspieren aan. Ik stak mijn tong uit en voelde de ruwe bast van dat gezwollen lid tussen haar schaamlippen naar binnen dringen. Hij zat nu helemaal in haar. Ik kneep hard in de balzak, die geschoren en zwaar van jeukend zaad was. Hij gromde en begon haar te neuken. Aan het ritme waarmee zijn ballen tegen haar billen aankletsen kon ik horen dat hij haar goed en hard nam. Ik trachtte het tempo bij te houden door met mijn tong tegen haar klit te tikken telkens hij in haar ging.

Het grietje slaakte geestdriftige gilletjes. Ik gunde het haar. Enerzijds. Anderzijds: was ik niet de hoofdrolspeelster? Hoorde ik het niet te zijn die genaaid werd terwijl zij aan mijn poesje likte? Alsof ze mijn gedachten had geraden, merkte ik hoe ze van hem weg schoof en zelfs van het bed stapte, zodat ik die mieterse lul ineens voor mij alleen had. Zou hij mij nu nemen? Ik bad hartstochtelijk van ja. Zijn spieren te voelen bewegen onder de bezwete huid van zijn rug terwijl hij in me was. Mmmm.

In plaats daarvan ging hij over mijn gezicht zitten. Ik likte zijn anus, zijn zoetzoute bilspleet en ging dan op zijn dikke ballen zuigen terwijl ik hem met pompende en draaiende vuist aftrok. Zijn lul zwol nog verder aan in mijn hand. Was hij knap? Mijn handen en mijn mond vertelden me van ja. Ik wilde hem in me. Dat ik de blinddoek droeg wilde toch niet zeggen dat ik geen initiatief mocht tonen?

Ik stond op het punt om “Neuk me” te fluisteren toen weerom iemand op het bed kwam liggen. Het meisje? Neen. Haar gehijg klonk verder op in de kamer. Het wond me op dat zij zich vingerde terwijl ze naar me keek als naar een seksfilm. Het was ook de andere vrouw niet. Het was een tweede man.

Op zijn knieën schoof hij tussen mijn benen door, die hij tenslotte bij de heupen nam en vastknoopte rond zijn middel. Hij masseerde mijn gekartelde schaamlippen met de schacht van zijn doorgeplooide pik en gaf dan met de eikel een reeks klopjes tegen mijn klithuls, voor hij hem uiteindelijk in me stak en me toonde dat ik een vrouw was. Hij was groot en vulde me helemaal Dat wond me zozeer op dat ik hard in de ballen van de eerste man beet en hem woest ging aftrekken. De andere kerel neukte me overheerlijk, met lange halen die me tot in het diepst van mijn schoot beroerden. Hij had een hand met gespreide vingers op mijn onderbuik en liet de duim over mijn klit vibreren. Ik kanaliseerde mijn bloedgeilheid naar mijn hand, die de lulgozer op mijn gezicht indien mogelijk nog sneller ging vuisten. “I’m coming”, riep hij in het Engels voor zijn lul verdikte en toen ontplofte. Heet zaad beet als zure regendruppels in de huid van mijn voorhoofd en mijn wangen terwijl hij ejaculeerde. Ik likte zijn anus en melkte de laatste kostbare druppels genot met vertragende hand uit zijn verslappende lul.

Als de speler in een goed gerepeteerd stuk stapte hij van het bed af en verdween in de coulissen. De andere man kwam meteen met zijn volle gewicht op me liggen. Hij was lekker gespierd. Geen millimeter van mijn lijf bleef onbedekt terwijl hij me bij de kut tegen het bed nagelde. Mijn handen overwoekerden zijn schedel, de gespierde nek en brede schouders, de rug en het strakke kontje; mijn mond zocht de zijne. Hij smaakte naar bittere tabak en naar man. Zijn tong neukte mijn mond zoals zijn pik mijn kut neukte. Zonder uit me te gaan en met ritmisch stotende schacht, rolde hij op zijn zij en trok me met zich mee.

Het waarom liet zich onmiddellijk daarop merken, want nog een andere kerel kwam tegen me aanliggen. Het was niet de eerste man, of hij moest een fenomenaal recuperatievermogen hebben want zijn lul was hard en knoestig tegen mijn gladde billen. Hij likte mijn oorschelp en stak zijn armen onder mijn oksels door, de knuisten knedend over mijn tieten. Hij zoende zich tussen mijn schouderbladen en over elke individuele schakel van mijn ruggengraat naar omlaag. Ik plooide mijn bovenliggend been bij de knie en zette de voet met de zool achter de knieholte van mijn tweede minnaar, zodat hij makkelijker bij me kon. Hij drukte mijn bil verder omhoog met zijn hand en likte aan mijn sterretje. Oh. Ik kon niet meer wachten. “Stop hem in me”, zei ik grof. “Neuk me in mijn kontje. Stop die neukpaal van je in mijn reet”. Als ik oververhit raak, ga ik spontaan vuilbekken. En daar word ik dan nog heter van. Ook nu joeg mijn vulgariteit mijn temperatuur tot ver boven het kookpunt. “Steek je pik in mijn aars. Ik wil je in mijn darmen” “She wants you to shove it up her ass”, zei de man die me allerheerlijkst in mijn kutje neukte tegen de andere, die blijkbaar geen Nederlands kende. Dan toch de eerste man? Uiteindelijk was het niet van tel. Hij was opnieuw tegen mijn rug komen aanliggen en duwde de dikke kop van zijn penis tegen mijn sterretje aan. Hij neukte mijn oorschelp met zijn tong en fluisterde met onmiskenbare negerlippen “Is it true honey? Do you want me to fuck you up the ass?”. Bij die woorden wreef hij zijn lange lul tegen de gladde wangen van mijn billen. “Praatjes vullen geen gaatjes”, zei ik. En dan opdat ie het zou begrijpen. “Oh God yes. Do you want me to beg? I really need you inside me. Fuck me.”. En tegen de man voor me. “Hou even stil jij. Maar blijf in me. Ik wil voelen hoe hij in me gaat.” Ik snakte naar adem toen ik de man achter me tegen de weerstand van mijn kringspier in mijn anus voelde dringen. Eenmaal voorbij mijn sluitspier gleed hij vrij makkelijk in me. Hij was niet zozeer dik als lang en ging ver in me. Het was zalig de dikke eikel diep in mijn darmen te voelen pulseren. Ik kneep mijn anus hard samen wat hem deed kermen. “Jezus. Ze knijpt mijn eikel er haast af”, kreunde hij in het Engels. De man voor me antwoordde niet. Alhoewel ik zijn gelaatsuitdrukking niet kon zien, rook en voelde ik zijn ongeduld om me terug te gaan naaien. “Fuck me. Neuk me”, beval ik. De man achter me trok zijn penis haast helemaal uit me, tot enkel nog de knop van zijn eikel achter mijn kringspier gevangen zat en stootte hem dan naar binnen, terwijl zijn makker op dat ogenblik zijn lul terug trok. En zo neukten ze me, elkaar afwisselend, de ene stotend, de andere terugtrekkend zodat er altijd een penis was die in me drong. Tot ze me gelijktijdig gingen neuken. Toen was het hekken helemaal van de dam. De idee dat ik me geblinddoekt liet neuken door twee wildvreemde kerels terwijl ik per slot van rekening een keurig en gelukkig getrouwde vrouw was, wond me haast meer op dan de sensatie zelf. “Ik ga zo komen”, zei ik met gesmoorde stem. “Kom asjeblief in me. Please come inside me.”, bedelde ik. En ik liet me gaan terwijl beide mannen heet sperma in me ejaculeerden. Mijn orgasme kraaide in mijn gezwollen tepels. De heroïne van mijn climax was zuiverder dan de puurste shot. Mijn kut was een immense slagader die hun sperma tot in mijn verste bloedvaten pompte. Ik kwam evenzeer mentaal als fysiek ongemeen heftig klaar. Pas toen de penissen uit mijn lichaamopeningen gleden, kwam ik min of meer tot mezelf.

Het was afgelopen. Dat wist ik zonder dat iemand iets hoefde te zeggen. Ik hoorde de deur openen en toen weer sluiten. En dan verwijderde een hand de blinddoek. Het was Poupette. Ze was naakt, de wangen verhit, de blik koortsig, en ze zat op haar bips naast me op het bed.
“En hoe was het?”, vroeg ze terwijl ze mijn bezwete lichaam met voorzichtige vingers streelde.
“Goddelijk. Waarom heb je zelf niet meegedaan? Wie was dat lieve grietje? En die drie hengsten?”, sprong ik nieuwsgierig van de hak op de tak.
“Dat dacht ik wel. Ik vond het leuk te kijken. En me te vingeren. Wie het waren? Dat kom je niet te weten. Kan je twijfelen bij iedereen die je op straat kruist? Was hij het? En hij? En hij? En zij?”, beantwoordde ze mijn vragen in de juiste volgorde en met radde tong.
“Wil je me het heus niet vertellen?”, zei ik met schijnontgoocheld gezicht.
“Neen”
“Ook niet als ik het heel lief vraag?” en ik trok haar tegen me aan.
“God Loïs. Je bent onverzadigbaar”, zei ze lacherig. Maar ze beantwoordde mijn zoen hartstochtelijk en liet me spoedig merken dat ze al even vurig was dan ik.
Toen ze een half uur later bevredigd in mijn armen lag uit te hijgen, stelde ik de vraag opnieuw. “Je dringt best niet aan”, zei ze. “Misschien waren het wel enkele aartslelijke kerels die ik van de stoep heb geplukt met de belofte een bloedmooie vrouw te mogen naaien.”
“Meen je dat?”, reageerde ik instinctief.
“Zie je wel”, zei ze. “In werkelijkheid zullen ze nooit zo mooi zijn dan in je verbeelding”.

Daar had ze een punt. Misschien was het wel best dat ik het nooit te weten kwam. Ergens bleef de nieuwsgierigheid toch aan me knagen. Waren het mensen die ik kende? Soms bloosde ik onder de indringende blikken van een man op straat, alsof hij door mijn kleren keek, terwijl hij waarschijnlijk enkel naar me staarde omdat ik een mooie vrouw was. Maar zeker was ik nooit. En ik kon ze toch moeilijk aanspreken en vragen “Heb jij me toen genaaid?”.

De gêne sleet pas langzaam. Tot ik een paar weken later op een terrasje aan een te hete koffie zat te nippen. Ongevraagd kwam een man naast me zitten. Het was een Afrikaan, in maatpak. Knap bovendien. En gespierd. Mijn type.
“Hoe is het met je?”, vroeg hij familiair. In het Engels.
“Ga je altijd zo voortvarend te werk?”, zei ik.
“Neen hoor”, lachte hij. “Maar wij kennen elkaar?”
“Een knappe man als jij zou ik nooit vergeten”, schudde ik mijn hoofd ontkennend. “Misschien lijk ik wel op iemand die jij kent?”
“Heeft die dan ook een schoonheidsvlekje op haar rechterborst?”
Ik bloosde fel. Hoe wist ie? En toen daagde het me.
“Jij?”, vroeg ik enkel met mijn ogen.
Hij knikte.
“Welke van de drie?”
Hij grijnsde, maar niet verwaand, eerder jongensachtig. “Wil je dat echt weten?”
“Ja”
Hij boog zich voorover naar me, zodat ik zijn mannelijke geur rook, en fluisterde ik mijn oor “Achterlangs. In je anus.”. Mijn spenen werden instant hard, mijn tepelhoven een en al kippenvlees, want in mijn verbeelding was het alsof ik zijn harde en lange geslacht opnieuw in mijn darmen voelde schuiven, voelde leven, voelde spuiten.
Ik keek hem recht in de ogen. “Het was geweldig. Jij was geweldig.”
“Jij ook.”
Zijn mond was vlakbij de mijne. Ik voelde me onwaarschijnlijk sterk tot hem aangetrokken. Ik wist dat ik hem binnen enkele tellen zou zoenen.
“Doe je dat wel vaker?”. ‘Hé. Zwijg nou toch. Zoen me’, mompelde ik binnensmonds. Maar luidop zei ik. “Neen. Dat was de eerste keer. En jij?”
Op die vraag antwoordde hij niet.
Wat hij zei was “Ergens vond ik het wel spijtig dat je me niet kon zien.”
“Dat was net het spel. Dat ik je niet kon zien. Dat ik jullie niet kon zien. Enkel kon fantaseren hoe jullie eruit zagen. Hoe jij eruit zag?”
“En? Lijk ik op je fantasie?”
“Als twee druppels”.
“Moet ik me nou gevleid voelen?”
“Ja. Want Poupette weet waar ik op geil. Op knappe mannen. Op grote mannen. Op gespierde mannen. Op zwarte mannen. En jij? Waar val jij op?”
“Op mooie vrouwen. Op rijpe vrouwen. Op weelderige vrouwen”
“Moet ik me nou gevleid voelen?”
“Ja. Want Poupette weet waar ik op geil.
“Op mij?”
“Ja op jou.”
“En op Poupette?”
“En op Poupette.”
“En op haar?”. En ik keek met zijn ogen naar de kortgerokte rondborstige brunette die ons op hoge hakken voorbij stapte.
“En op haar.”
“Heb je zin om de andere zijde te ervaren?”
“Hoe bedoel je”
“Jij naakt in bed. Met een blinddoek voor je ogen. En vrouwen die aan je likken. Aan je tepels. Aan je ballen. Vrouwen die op je lul zuigen. En je neuken.”
“Nee.”
“Neen?”
“Ik wil jou hebben.”
“Je hebt me al gehad.”
“Een keer. Dat is niet genoeg. Of neuk jij een kerel nooit een tweede keer”.
Ik hield hem mijn trouwringvinger voor. “Toch wel”, zei ik.
Hij liet zich niet intimideren. “Heb je soms zin vanavond af te spreken”, vroeg hij terwijl hij me met zwarte ogen aankeek. Ik voelde zijn blik tot in mijn broekje prikken. Mijn tepels werden hard en branden als smeulende sigaretten in de stof van mijn bh.
“Vanavond?”, vroeg ik.
“Vanavond.”, herhaalde hij.
Opnieuw toonde ik mijn vinger. “Vanavond moet ik bij mijn man en kinderen zijn. Trouwens ik heb nu zin”.
Hij keek beteuterd. “Mijn lunchbreak zit er op. Ik was op stap naar kantoor.”
“Bel dan toch naar je baas”, daagde ik hem uit. “Zeg dat je een lekkere wip versierd hebt. Daar zal hij toch wel begrip voor opbrengen.”
‘Mijn baas is een vrouw”, bekende hij.
“O jee.”
“Morgenmiddag dan?”
“Neen?”
“Neen. Wanneer dan wel?” De arme man was vertwijfeld.
“Ik heb nu zin, heb ik je zonet verteld”.
“Maar mijn pauze zit er op”. Hij bekeek me of ik achterlijk was.
“Je hebt toch wel vijf minuten”, zei ik suggestief terwijl ik mijn dijen ontkruiste en opnieuw kruiste. “Nog nooit van een vluggertje gehoord?. A quickie? Ik ben hartstikke geil.”
“Wa..?”. Hij maakte zijn vraag niet af. Ik zag het hem denken. Maar hij durfde het niet zeggen. De perfecte gentleman.
“Kom mee naar binnen”, zei ik schor. Eenmaal binnen vroeg ik aan een van de diensters “Waar is het damestoilet.” Zorg dragend dat er niemand keek, en glipten naar binnen. Ik sloot de deur van een van de drie wc’s en plette mijn mond heet tegen de zijne. Een van mijn handen gleed naar beneden, ritste zijn gulp los, haalde zijn pik uit zijn onderbroek en trok hem uit de rits. Mijn mond maakte zich van de zijne los, en ik keek omlaag. Het contrast tussen die stijve dooraderde zwarte lul tegen het stijlvolle streepjesgrijs van zijn pantalon was obsceen en ontzettend opwindend. Gehaast knoopt ik mijn bloes open en tilde mijn zware tieten uit de cups van mijn bh. Hij begroef zijn gezicht in de weelde van mijn vlees en zoog een stijve speen in zijn mond. “We hebben niet veel tijd”, hijgde ik. Ik schortte mijn loszittende jurk op tot boven mijn dijen en met ongeduldige vingers scheurde ik mijn slip stuk, die ik verfrommeld in de zak van zijn vest stak. Ik maakte een sprongetje en verstrengelde mij dijen rond zijn middel voor ik me op zijn hongerig lid liet zakken. De vreugde van de penetratie deed me haast jubelen. “Fuck me”, hijgde ik, lachend en wenend tegelijk. Met mijn rug tegen de deur aanleunend liet ik me nemen door die ongedesemde mannelijke furore. Hij neukte me met harde en diepe stoten, die mijn bekken doormidden spleten. We waren beiden zo heet dat het niet lang duurde eer we kwamen, hij spuitend, ik pulserend.

Ik liet me langzaam op de begane grond zakken. Mijn benen waren slap en ik voelde me duizelig. Weemoedig keek ik hoe hij indrukkende penis opborg. Een druppel zaad glom op de dure stof van zijn broek.
Ik zag dat hij op het punt stond iets te zeggen. Maar ik drukte een vinger bezwerend tegen zijn negroïde lippen. “Er zijn geen woorden voor”, zei ik.

Hij verdween. Nabeschouwingen konden enkel afbreuk doen aan een ervaring die perfect was. Toen ik opnieuw aan mijn terrastafeltje ging zitten, was hij verzwonden. Hij was een herinnering geworden. Een onvergetelijke herinnering. Ik bestelde wat om te eten want de seks had me uitgehongerd. “Zou ik nog een toetje nemen”, dacht ik met een glimlach terwijl ik naar de knappe jonge Marokkaanse jongen keek die mijn tafel afruimde.

Ik schudde mijn hoofd. De jongeman wist het nog niet, maar ik zou hem hebben. Maar niet vandaag. In plaats daarvan haalde ik mijn mobieltje te voorschijn en toetste een boodschap in voor Poupette. “Aartslelijk waren ze allerminst. Eerder uitgesproken knap. Eentje alvast.” En met weerom een glimlach rond de mondhoeken verstuurde ik de smiley waarmee ik mijn berichtje afsloot.

En besloot dan toch een toetje te nemen terwijl ik de jongen wenkte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten