dinsdag 22 december 2009

Joy

Ik zat in de inmiddels vertrouwde bar, met onbestemde plannen voor de avond in het hoofd toen een dame naast me bijschoof. Ik schatte haar halverwege de veertig. Ze had blond, kort gekapt haar, dat ze los droeg en dat tot over haar wenkbrauwen viel, maar de wangen vrij liet. De ogen waren grijsblauw, en ook de korte wimpers en ooghaartjes had ze blauw aangezet. De mond was fruitig gestift. Ze droeg een zwart topje, met een gul décolleté, langs de zijkanten recht uitgesneden, onderaan echter gekarteld. Het leken wel handen of vingers die haar borsten vasthielden in innige omknelling. Een van die uitspringende stukjes stof helemaal onderaan leek lichtjes in het zachte vlees van haar rechterborst te bijten. De huid van haar halsuitsnijding en van haar borsten was gespikkeld met sproetjes, wat ik tegelijkertijd vertederend en opwindend vond. Haar leeftijd verried zich in de haast onzichtbare kraaienpootjes net boven de geul tussen haar borsten en de teveel aan zon blootgestelde roodbruine huid onder de keel. Maar ik hield van een lichaam dat geleefd had, van een lijf dat een geschiedenis te vertellen had. Ik was nieuwsgierig naar het leven van die tieten en die ogen die lachten in haar mondhoeken.

“Mag ik u een drankje aanbieden?”
Ze bekeek me. “Dat mag je”, zei ze. “Als je maar niet denkt dat je daarmee rechten opbouwt.”
Een scherpe tong. Dat beviel me wel. Ik wenkte de barman.
“Een biertje”, vroeg ze.
“Een biertje slechts? Ik hoopte dat jij me op een duurder drankje zou schatten.”
Daar ging ze niet op in.
“Ik wacht op iemand”, zei ze. “Op een man.” Alsof ik dat niet was in haar ogen.
Ze keek langs me heen en ik zag haar gezicht oplichten. Alhoewel ik nieuwsgierig was naar wie haar zo kon laten stralen, bedwong ik de impuls me om te draaien.
“Hai schat”, zei de man die bij haar kwam staan. Jong en stoer, dat was dus blijkbaar het type waar ze op viel: afgetraind lijf, hoekige kin, sterke kaken.
Zij zoende hem vol op de mond, maar terwijl hij de ogen sloot, bleef ze mij uit een ooghoek aankijken alsof ze wou zeggen “Met hem ben ik vannacht, aan hem ga ik me vannacht geven, hij gaat me vannacht nemen, maar over de toekomst spreek ik me niet uit.”
Hij onderbrak de zoen en ging naast haar zitten, aan de andere kant.
“Deze man biedt je iets aan om te drinken schat”, zei ze.
Hij keek naar me, langs haar heen.
“Nou bedankt hoor. Kennen wij elkaar dan?”
Ik schudde mijn hoofd.
“Ken jij hem?” Hij zei het niet jaloers of wantrouwig. Hij wou gewoon conversatie maken.
“Neen. Ik weet niet wie hij is”, antwoordde ze. “Ik weet enkel dat hij me probeerde te versieren.” Leuk was dat. Ze schepte er blijkbaar genoegen is ons tegen elkaar op te zetten, als twee kemphanen en zij als toeschouwer.
Hij bekeek me opnieuw, meewarig. Hij zag immers dat ik haar type niet was.
“Is dat zo”, vroeg hij gedesinteresseerd terwijl hij ondertussen wel een drankje bestelde op mijn kosten.
“Neen”, zei ik.
Ze bekeek me ontgoocheld, en afkeurend. Ze zag me voor laf aan, nu ik aan haar minnaar niet durfde te bekennen dat ik haar inderdaad had willen versieren.
“Ach wat man. Ik ben toch vrouw genoeg aan te voelen dat jij me wou versieren.”
“Neen”, zei ik. “Ik wou je niet versieren. Ik wil je nog steeds versieren.”
“Hey man. Wij zijn wél sámen”, zei hij terwijl hij bezitterig een arm rond haar schouder legde.
Zij bekeek mij echter anders. Met interesse. Mijn eerlijkheid had haar belangstelling gewekt.
“Dat bepaal jij niet. Dat bepaalt de dame”, reageerde ik droog op zijn opmerking.
“Dat bedoelde ik ook helemaal niet zo”, verweerde hij zich, maar hij haalde zijn arm wel van haar schouder. “Is het niet? Schat?”
Ze keek hem aan. “Gisteren heb jij mij verleid. Maar dat was gisteren. Vandaag moet je me opnieuw verleiden. Kan je dat?”
En dan draaide ze zich naar mij “Intussen bied ik jou op mijn beurt een drankje aan.”

Zo had ze zich in het middelpunt van onze belangstelling gewurmd. Ik wist niet wat haar oorspronkelijke plannen, wat hun plannen voor vanavond geweest waren, maar het volgende paar uur bleef zij in de bar, zich koesterend in onze aandacht; schaamteloos flirtend. Ze was wispelturig. Ze was vrij.

Het was half twee toen ze zei “Ik denk dat we maar eens op gaan stappen.” Ze kwam van haar barkruk af. De man stond eveneens op en stak de hand naar me uit, als een overwinnaar die de verliezer bedankt: “Het was aangenaam je ontmoet te hebben.”
Ze reageerde onmiddellijk “Ik zei dat we maar eens op moesten stappen. En daarmee bedoelde ik dus ook hem. Ik bied jullie nog een slaapmutsje aan. Bij mij.”

Het was met haar auto dat we meereden. Ze liet ons allebei achterin plaatsnemen. In de achteruitkijkspiegel zag ik haar ogen en mondhoeken glimlachen terwijl ze af en toe een blik op ons wierp. Ze genoot van het spel.

Zij ging voor ons een sterke borrel halen terwijl wij in de sofa gingen zitten. We waren vastbesloten niet als eerste op te staan. Het zou er waarschijnlijk op neerkomen dat ons allebei naar huis zou sturen. Maar liever dat, dan dat ze met één van ons wat er restte van de nacht zou doorbrengen. We gunden elkander op dit ogenblik niet en zaten stilzwijgend.

Maar toen ze terug kwam, was ze naakt. Deze fantasie heb ik opgespaard. Tot vanavond”.

Ik keek nieuwsgierig naar dat lijf, dat hij al wel bemind had en ik vanavond zou beminnen. Dat lichaam stelde me niet teleur. Haar borsten waren nog steeds vol en rond, de tepels uitbottende knopjes. De tepelhoven konden iets groter zijn, maar perfectie is nooit volmaakt. Ze had inderdaad overal sproetjes, en ik moest mijn ongeduld verbijten om al die individuele vlekjes te zoenen en likken. Mijn ogen dachten inmiddels vooruit naar haar geschoren kut, die mijn keel droog liet worden en me tegelijkertijd deed watertanden. Dit was niet die nette inkeping in de gave huid van een jong meisje, neen die was de obsederende kut van een volwassen vrouw. Ook die kut had geleefd en was bemind geweest door haarzelf, en door anderen. Hoeveel minnaars had ze al gehad in haar leven, hoeveel minnaars zou ze nog hebben? Het was niet van tel. Vannacht mocht ik haar beminnen, die ogen, die mond en ja die kut. De schaamlippen waren uitgesproken en waren rood, in contrast tot de omgevende huid. Ze glansden ook en spraken van een avond van opwinding en volgehouden geilheid. Hoe laat op die avond had ze besloten dat ze met ons beiden naar bed zou gaan? Misschien al van in het eerste begin.

Hij en ik stonden recht en begonnen ons woordeloos uit te kleden. Ik was wat onwennig mijn kleren uit te doen in aanwezigheid van een andere man; nieuwsgierig ook tegelijk mijn opwinding gespiegeld te zien in de zijne. Hij had inderdaad een gespierd lichaam, en een grote penis, die stijf van uit zijn ballen groeide en recht overeind stond. Ik stroopte mijn boxerslip over mijn heupen en gooide die aan haar voeten. Mijn erectie maakte me fier, gaf me zelfvertrouwen. Hij stak schuin naar voren, besneden, mijn zware ballen geschoren tot in de bilspleet van mijn anus.

Zij kwam naar voren. “Mooie mannen van me”, zei ze fluisterend. Haar stem was natuurlijk hees, nu was ze schor van verlangen. Ze ging tegen hém aanstaan en plette haar mond tegen de zijne, een hand ging naar beneden naar zijn pik; als wou ze zich van het bezit daarvan tastbaar vergewissen. Ze kneep de vingers stevig samen, net onder de richel van de verdikking, zodat zijn eikel uit de huls van huid stulpte. Zijn handen streelden haar schouders, met krassende nagels, de vingers volgden haar ruggengraat over de individuele schakels van de wervels naar het uitdeinen en opbollen van haar billen. Ik kwam achter haar staan, zoende haar hals en nek, net onder het donzig uitlopen van haar haren, likte haar oorschelp, een zacht beetje in het kraakbeen, en proefde dan voor het eerst haar huid op de schouders. Ik nam mijn lul beet en wreef hem over en tegen haar billen. Ze sidderde bij die aanraking. Haar minnaar, mijn rivaal van daarnet, mijn bondgenoot van nu, trok haar billen medeplichtig van elkaar. Ik duwde mijn eikel tegen haar schaamlippen. Haar mond maakte zich van de zijne los om haar genoegen te kunnen kreunen. Ik stak mijn armen onder haar oksels en tussen haar lichaam en het zijne in, en legde ze over haar borsten, die knedend. Het was een ongewone sensatie, zijn bast tegen de buitenkant van mijn handen te voelen, en haar malse vlees en prikkende tepels tegen mijn palm. Ze hijgde. Ik spreidde mijn vingers, klemde haar tepels tussen wijs en ring, zocht zijn tepels en wreef de hare er tegen aan. Ze rilde een tweede keer. Ook voor mij was dit nieuw, en maakte het verbeelding los.

Tussen onze lichamen in had zij zich inmiddels door de knieën laten zakken, totdat haar gezicht zich ter hoogte van zijn bekken bevond; en mijn penis de zachte aanraking van haar haren ervoer. Ze nam zijn geslacht opnieuw beet en trof de huid zover mogelijk naar omlaag, en likte over de eikel. Zijn hoofd sloeg met een rukje achterover in zijn nek. Hij kreunde van plezier. Het was echter op zijn ballen dat ze ging zuigen, terwijl ze hem zachtjes ging aftrekken. Ik woelde met mijn lul in de verwarring van haar haren, en streelde mijn eikel dan langs haar wangen, eerst de ene, dan de andere. Haar vrije hand kwam van tussen haar dijen, waar ze zich aan het vingeren was, plots omhoog en sloot zich om mijn lul. Ze liet zijn balzak uit haar mond floepen en begon ons allebei af te trekken, tot ze mij aan mijn pik van achter haar naar voren trok en ik naast hem kwam te staan. Ze boog onze lullen door, naar elkaar toe en liet ze elkaar dan raken aan de punt. Het gevoel van de eikel van die andere man tegen de mijne zond een elektrische schok door mij heen. Ook haar verbeelding was ontketend. Ze hield onze pikken voorlopig zo, en zoende onze eikels dan waar die elkaar raakten. Toen bewoog ze mijn lul weg, stak hem de hoogte in en stulpte haar lippen rond de eikel, net onder de richel. Haar mond was warm en wist alles. Ze zoog haar wangen hol rond mijn eikel, mijn pik nog steeds voor in haar mond. Hij was het die zijn hand boven op haar kruin plaatste en haar mond, door druk uit te oefenen, verder over mijn lul deed schuiven, tot ik haast helemaal in haar zat, achter in haar mond, voor in haar keel. Met zijn hand in haar haren stuurde hij haar hoofd en hielp hij haar mij te mondneuken. Tot hij ermee stopte.

Toen ging ze ons beiden afwisselend pijpen, haar grijsblauwe ogen in de onze. Ik kon recht in haar hersens kijken, en zag sterkte, door verdriet en ziekte gelouterde lust in het leven, en ongebreidelde geilheid. Ze wilde neuken. Ze kwam overeind tussen ons, en kuste ons, om beurt op de mond. Haar lippen en haar tong smaakte naar haar speeksel, naar mijn geslacht en vaag naar het zijne. Terwijl ze ons zoende, bleef ze ons aftrekken. Mijn pik stond op ontploffen. “Mijn lekkere mannen”. Ze lachte, van pure vreugde dat ze een vrouw was, die zich elke dag weer verbaasd deed staan, een vrije vrouw. “Neem me naar bed in godsnaam”, zuchtte ze loom. Maar de mondhoeken en de rimpeltjes van haar ogen waren nog steeds lachend.

Zij was het echter die ons voorging naar de slaapkamer, één hoog, op krakende houten treden. Ik keek verlekkerd naar haar schommelende achterwerk, en haar schaamlippen die ertussen schemerden. Ze knipte het licht aan en ging op haar rug op het grote bed liggen. De lakens waren fuchsia, de kleur van haar lippen, de kleur van haar hart, de kleur van haar kut. Ze deed haar dijen van elkaar en kreunde toen onze ogen, die van mij, die van haar andere minnaar, zich daar kruisten, in haar kut.

We kwamen naast haar liggen, zoenend en strelend genietend van elkaars lichaam, zij van de onze, wij van het hare. Tot de stijgende geilheid daar niet langer genoegen mee kon nemen. Op haar onuitgesproken wens wentelde hij zich op zijn buik, zijn penis omgeplooid zodat hij tussen zijn dijen zichtbaar was op het laken. Hij had een been lichtjes opgetrokken, een wang drukte tegen het bed, de andere was naar ons gedraaid. Zij ging op ellebogen en knieën zitten, haar kontje de hoogte in. Ik keek toe en speelde met mezelf terwijl haar tong een nat spoor over zijn billen trok als een geile slak, en vervolgens zijn anus zocht waarop ze vurig ging zuigen, voor ze zijn ballen en omgeplooid pik ging zoenen. Hij kermde terwijl een hand naar beneden ging en door haar verwarde haren woelde.

Haar billen, die omhoog staken, vertelden we duidelijker dan woorden wat ze verlangde. Op mijn knieën kroop ik achter haar, nam mijn pik beet en gaf er kleine klopjes mee tegen het zacht vlees van haar billen. Ik genoot van hun onderhuidse trillen en van de blos die erop verscheen. Ik duwde mijn eikel tegen de gezwollen schaamlippen, deed ze van elkaar, zonder echter naar binnen te gaan. Ze deed een arm onder haar lijf door, nog slechts steunend op een elleboog. Ik zag twee gelakte nagels tussen haar billen verschijnen, die haar schaamlippen open pulkten zodat ik het vuurrode vruchtvlees van haar kut zag. Ik zette mijn eikel tegen de kleine opening en drukte door. De vreugde van de penetratie deed haar hard in zijn billen bijten. Ze kneep haar kut samen en zoog mijn penis letterlijk naar binnen, als een slikkende slokdarm. Ik liet mijn pik draaiende bewegingen maken in haar, genietend van de wrijving van haar kut, en begon dan pas te stoten. Steeds dieper en sneller.

Hij, niet langer tevreden met een passieve rol, kwam op zijn knieën voor haar zitten. Over haar schouder heen zag ik hoe zij hem in haar mond nam. Ik keek hem recht in de ogen, niet met een blik van mannelijke medeplichtigheid, maar in gedeelde bewondering voor die vrouw, die ik neukte, die hem pijpte. Terwijl ik in haar bleef pompen, stak ik een arm naar voren en plaatste die op haar schedeldak. Nu was ik het die haar hoofd op en neer liet bewegen over zijn lul.

We waren perfect op elkaar ingesteld, verrassend en toch vertrouwd. Ik trok me terug. Automatisch rolde zij op haar rug. Hij dreef zijn knieën als een wig tussen haar benen, die verder van elkaar weken, maar die ze dan de hoogte ingooide, haar enkels over zijn schouders, zodat haar kontje van de matras werd getild. Gebiologeerd keek ik toe hoe hij zijn pik over haar schaamlippen wreef, de eikel tegen haar klit liet vibreren, die zij naar buiten had laten komen door het huidplooitje waarin dat magische druppeltje kwikzilver schuilging, naar achter te trekken, en hoe hij zijn penis uiteindelijk in haar kut duwde. Hij begon haar meteen te neuken, hard en stoer, zoals hij was, zoals zij ze graag had. De spieren van zijn nek stonden gespannen als kabels van staal. Terwijl hij haar naaide en door haar te naaien, en ondanks een verdwaalde lok over zijn voorhoofd veranderde hij voor mij in de onvermoeibare pornoacteur: een perfect sculptuur van pezen en pik. Hij had een hand op haar heup, de duim naar binnen gericht, op haar klit, waar hij wrijvende bewegingen over maakte. Zij strekte een arm uit, en plaatste een vinger naast de zijn, tegen de zijne over haar klit. Ze kreunde extatisch en keek verliefd met mij naar het schommelen van haar borsten telkens hij in haar stootte. Haar blik stond verdorven. Haar ogen smeekten me schrijlings over haar middel te komen zitten terwijl haar handen haar borsten reeds samentrokken tot een smalle geul waartussen ik mijn doorgeplooide penis dreef. Ze tilde haar hoof van het bed en stak de tong uit. Wanneer mijn eikel aan de tussen haar borsten door kwam, gaf ze er een likje over.

En terwijl ik op haar zat, was zij het die vroeg “Ik wil op jou komen zitten”. Voor de derde maal in bed ontbond ons trio zich. Ik ging op mijn rug liggen en richtte mijn pik de hoogte in. Tot mijn spijt, kwam ze met haar rug naar me toe over me heen zitten.. Ik had meer vertrouwen in haar moeten hebben. Ze nam mijn penis van me over, maar in plaats van hem naar haar kut te leiden, plaatste ze mijn eikel tegen haar poeperd. Jezus Mina, jij fantastische, jij voorspelbaar onvoorspelbare vrouw dacht ik, terwijl hij het hardop zei “Jezus Mina Joy”. Zo hoorde ik haar naam voor de eerste en de laatste keer die nacht. Haar kringspier ontspande zich. Terwijl ze zich met langzaam ongeduld over me liet zakken, brak ze in fel zweet uit., dat in straaltjes naar haar bilspleet liep. Het was een obsceen mooi zicht mijn dooraderde knoestige pik in die gladde malse kont te zien verdwijnen en millimeter na onverbiddelijke millimeter opgevreten te zien worden, tot ik helemaal in haar darmen zat.

Ze ging met haar gestrekte armen op mijn schenen steunen, zodat haar lichaam vooroverhelde. Mijn penis plooide mee door. Gefascineerd keek ik hoe hij in haar poeperd stak. Ze draaide haar gezicht over haar schouder naar me toe en keek me recht in de ogen. Ik herkende haar niet langer. Haar gelaatstrekken waren verwrongen van genot, alsof ze verbaasd stond van zichzelf. Ik zag in haar ogen hoe ze graag een spiegel voor zich had gehad waarin ze had willen zien hoe mijn pik in haar kont zat en hoe die in haar anus verdween. Nu was mijn gezicht haar spiegel. Ze herkende haar opwinding. “Ja”, hijgde ze, de haren plakkerig tegen haar wangen. Ze zei het even zeer tegen zichzelf, als tegen mij, als tegen hem. “Dit ben ik. Zo ben ik.”

Met achteruit duwend bekken deed ze haar darmwand over de volle lengte van mijn pik schuiven, alsof ze er een strak condoom over afrolde.

Zo neukte ze me, nu eens de kringspier samen trekkend zodat het vel van mijn lul afgestroopt werd, dan weer de anus volledig ontspannen zodat ik makkelijk in haar gleed. Ik kermde van gelukzaligheid. Haar ademhaling ging zwaar van de inspanning. Ze keek me nog steeds aan met pijnlijke nekspieren. Mijn genot moest zichtbaar af zijn te lezen geweest aan mijn gezicht, want ik zag vreugde dat zij verantwoordelijk was voor dat genot, haar ogen kleuren.

Ze draaide haar hoofd van me weg. Ik hoorde haar ademhaling zwoegen van de inspanning. Zij schoof een laatste keer haar magnifieke kont over mijn schacht, tot haar billen mijn buik raakten, en rechtte dan haar bovenlichaam, dat ze vervolgens heel behoedzaam achter over liet kantelen, tot ze tegen mijn buik en borst aanleg, mijn penis nog steeds in haar anus, kloppend van opwindend. De huid van haar rug was bezweet, haar wangen waren klam en gloeiden, en ook haar haren waren nat. Het was geweldig haar lichaam te voelen ademen en in haar te zijn, geil en emotioneel tegelijk. Wat voelde ik me ineens verbonden met haar. Met de rug van mijn hand wiste ik het zweet van haar wangen. Zij zoog een duim in haar mond. Ik woelde door haar haren, stak mijn vrije arm onder haar oksels door en legde een hand over een borst. Ze plaatste zelf een hand over de mijne en hielp me kneden. Dan nam ze mijn hand, die ze naar omlaag leidde, zodat we met haar gezwollen schaamlippen, mijn ballen, haar klit en kut konden spelen.

De andere man was rechtop gaan staan, zijn voeten stevig op de matras geplant aan weerszijden van haar en mijn knieën. Hij masturbeerde zich met ongeduldige hand terwijl hij vanuit de hoogte op ons neerkeek. Telkens zijn vuist kletsend op zijn ballen neerkwam, gromde hij hard als een tennisspeler bij de opslag. Zij kronkelde aan mijn lul als een geile vis aan een speer. “O god. Mmmm”, hijgde ze. Hij was inderdaad prachtig zoals hij daar boven ons stond en ik hem met haar ogen bekeek: atletisch, bezweet alsof zijn lichaam geolied was, en met zijn grote pik in zijn hand. Zij deed mijn vingers en de hare versnellen op haar klit in het dolle ritme waarmee hij zich aftrok. Zou ze klaarkomen, vroeg ik me af, op het ogenblik dat zijn zaad in hete druppelssperma tegen haar borsten, haar tepels, haar buik en haar klit zou uiteenspatten. In anticipatie, kneep ik mijn billen samen zodat mijn eikel en mijn pik dikker werden in haar anus. Ik wou zelf ook verschrikkelijk graag komen.

Maar zij had nog een verrassing in petto voor zichzelf. Haar stem herwon genoeg zelfbeheersing om tegen de jonge man kunnen uitbrengen “Ik heb nog een fantasie opgespaard tot vandaag. Ik wil je in mijn kut. Ik wil jullie alle twee in me. Ooooh.” Met vier handen namen we de randen van haar schaamlippen en trokken die verder van elkaar zodat hij regelrecht in de trechter van haar kut kon kijken. Zijn ogen vielen letterlijk uit hun kassen zo geil werd hij van dat zicht.

Hij boog door zijn knieën en ging boven op haar liggen. Over haar schouder en tussen haar borsten zag ik hoe hij zijn pik in haar kut dreef. Ik zag het niet alleen, maar voelde zijn harde lul door het dunne tussenschot over de volledige lengte van mijn geslacht in haar schuiven. Langs haar wangen zag ik zijn gezicht vlakbij het mijne. Zijn ogen stonden wild alsof hij het niet kon bevatten: die heerlijke vrouw tussen ons in te neuken. Dat kon ik evenmin:

Hij begon haar meteen flink te neuken, met lange halen, terwijl ik mijn handen verlegde naar haar heupen en haar op mijn beurt, met duwend eerder dan met stotend bekken, met trager want ook moeizamer tempo nam. Met verenigde pik namen we haar, in een prachtige mannelijke mechaniek. Zij had haar handen op zijn billen gelegd, de nagels in zijn vlees, om hem nog dieper in zich te drukken.

Lang kon geen van alles dit volhouden, zo ondraaglijk was zowel de mentale als de lichamelijke kick van die dubbele pik in haar kut&kont. Zijn bovenlichaam verstilde een vleugelslag lang, en in de fractie van de seconde of was het de fractie na de seconde dat haar kut en anus begonnen te pulseren in haar orgasme, ejaculeerde hij. En ik.

Mijn orgasme was ongemeen heftig. Ik trachtte het vloeibare genot dat uit me spoot, zo lang mogelijk bij te houden. Maar toen het voorbij was, was het nog niet voorbij: dan kwam immers nog het mentale orgasme over wat ik zo-even had meegemaakt met haar en hem. In haar.

Langzaam wentelden we van elkaar af: zij in het midden, zoals het hoorde. Ze had de ogen voorlopig nog gesloten. Ik legde een hand voorzichtig op haar zij en voelde hoe er nog steeds kleine naschokjes door haar heen gingen.

Toen opende ze de ogen. En keek ons om beurten aan. Haar glimlach brak door in een orgasme van vreugde.
Joy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten